Samen in Zaken
Image default
Zorg

Mantelzorgwoning prijzen

Bij Chaletbouw Wernsen kun je een mantelzorgwoning laten bouwen, maar wat zijn de prijzen van zo’n mantelzorgwoning? Dit hangt helemaal af van de soort woning die je wil. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een standaard zorgchalet te laten plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om een woning op maat te laten maken. Wanneer je een woning op maat laat maken, kun je uit enorm veel mogelijkheden kiezen qua bouwstijl, vorm van het chalet en meer.  Bekijk onze mantelzorgwoning prijzen.

Verschillende mantelzorgwoning prijzen

De mantelzorgwoning prijzen hangen ook af van de oplevering. Het is bij Wernsen Chaletbouw bijvoorbeeld mogelijk om het zorgchalet casco te laten opleveren. Dit houdt in dat alleen het exterieur door Wernsen is verzorgd en dat je zelf nog het interieur zult moeten inrichten. Wil je echter dat het zorgchalet geheel gestoffeerd en gemeubileerd wordt opgeleverd, dan kies je voor de turn-key oplevering. Dan hoef je alleen nog maar de sleutel om te draaien en kun je direct intrek nemen in het chalet. De mantelzorgwoningen kosten in ieder geval niet extra om te laten plaatsen. Deze kunnen namelijk vergunningsvrij worden gebouwd. 

Wernsen ontzorgt

Veel gemeenten hebben hun regels versoepeld wanneer het gaat om de bouw van een zorgchalet bij je eigen woning of bij een familielid die zorg behoeft. Geheel volgens jouw wensen en conform de eisen rondom veiligheid, isolatie, milieu en gezondheid wordt het chalet door Wernsen Chaletbouw gebouwd. Op die manier kun je je zorgvragende familie het beste bieden. Je familielid houdt diens privacy en jij bent in de buurt wanneer dat nodig is. In het geval van een ouder familielid kun je door middel van een zorgchalet ervoor zorgen dat de verhuizing naar een verzorgingstehuis nog even kan worden uitgesteld. Een mantelzorgwoning is een praktische en gezellige manier om je familieleden dichtbij te hebben, zonder steeds heen en weer te moeten rijden tussen jouw huis en dat van hun. Chaletbouw Wernsen is daarbij je aangewezen partner. Zij hebben enorm veel ervaring in het bouwen van zorgchalets op maat en weten precies wat er nodig is om deze zo comfortabel mogelijk te maken. Kijk op de website voor meer informatie.