Samen in Zaken
Image default
Groothandel

Leg een prachtige tegelvloer in uw keuken met de Italiaanse tegels van deze specialist

Wilt u een nieuwe tegelvloer leggen in uw woning, bijvoorbeeld in uw keuken? De Italiaanse tegels van Intertegel uit Dordrecht zijn uitermate geschikt voor uw woning. Zij hebben een ruim assortiment aan vloer-, wand- en badkamertegels. Hier vindt u gegarandeerd tegels die voldoen aan uw wensen. Het is mogelijk om uw woning een compleet nieuwe uitstraling te geven met nieuwe tegels, denk bijvoorbeeld aan een moderne vloer in uw woonkamer of juist een klassieke tegelvloer in uw keuken.

De mooiste Italiaanse tegels

De specialisten van Intertegel bieden in hun showroom in Dordrecht verschillende soorten Italiaanse tegels aan. Italië is een grote tegelfabrikant en staan bekend om hun vakwerk. Deze experts bieden Italiaanse tegels aan in verschillende kleuren, maten, soorten en van verschillende hoog aangeschreven fabrikanten. Zij importeren Italiaanse tegels direct uit de fabriek, waardoor u niet enkel profiteert van tegels van uitstekende kwaliteit, maar ook van een scherpe prijs.

Een ruim aanbod aan tegels voor de tegelvloer in uw keuken

U vindt in de showroom van Intertegel in Dordrecht diverse soorten tegels voor uw wanden en vloeren. Waaronder ook tegels voor de tegelvloer in uw keuken. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, structuren en materialen. Hiermee geeft u uw keuken een compleet nieuwe uitstraling. U kiest bijvoorbeeld voor grote, witte tegels voor een moderne uitstraling. Deze specialist heeft zo’n groot aanbod aan tegels dat u zeker vindt wat u zoekt. Of dit nou een onderhoudsvriendelijke of klassieke keukenvloer is, deze specialist biedt het allemaal aan.

Doe inspiratie op in de showroom

Weet u nog niet zeker welk type tegels u zoekt? In de showroom van Intertegel in Dordrecht doet u zeker inspiratie op. In het ruime assortiment van deze specialist ziet u diverse tegels waardoor u ontdekt wat u wilt én wat u niet wilt. Het is ook mogelijk om het ruime assortiment van deze expert online te bekijken. Wilt u advies over bijvoorbeeld de Italiaanse tegels voor de tegelvloer van uw keuken? Neem dan gerust contact op met deze specialist. Ze voorzien u graag van advies.