Samen in Zaken
Dienstverlening

De specialist op gebied van schoonmaken

Twijfel je of je een schoonmaakbedrijf uit Enschede moet inhuren om jouw woning of pand schoon te maken?  Wij zijn de specialist op het gebied van particuliere schoonmaak Enschede. Op professionele en vakkundige wijze maken wij uw woning schoon. Dit doen wij met gemotiveerde medewerkers, allen in het bezit van een vakdiploma, de juiste kennis en met oog voor detail. Wij van schoonmaak Enschede laten uw woning stralen.

Een fullservice schoonmaakbedrijf

Wij van schoonmaak Enschede zijn een  ‘full-service’ schoonmaakbedrijf dat zich volledig richt op de particuliere schoonmaak. Op professionele en vakkundige wijze maken uw woning schoon. Daarbij staat naast de kwaliteit de service hoog in het vaandel. Onze naam staat voor perfectie in wekelijkse, tweewekelijkse of bijvoorbeeld eenmalige schoonmaak.  Wij van schoonmaak Enschede hanteren overal dezelfde werkwijze, controle en kwaliteit. Al onze schoonmakers zijn gecertificeerd d.m.v. een vakdiploma algemene schoonmaak. Tevens volgens zij zowel interne als externe opleidingen en worden getraind op expertise, degelijkheid en omgangsvormen. Pas als onze medewerkers de opleiding met succes hebben afgerond worden zij bij jou ingezet. Wij werken dan bij schoonmaak Enschede graag  met eigen (professionele) middelen en materialen. Van stofdoek en emmer tot aan de stofzuiger. Je hoeft dus niks in huis te hebben, wij zorgen ervoor. Vanuit ons hoofkantoor in Enschede sturen wij voor schoonmaak Enschede dagelijks onze medewerkers aan. Schoonmakers, strijkdames, glazenwassers, hoveniers, wij van schoonmaak Enschede zorgen samen met hen voor een propere woonomgeving en neemt jou alle vervelende klussen uit handen.

Een afspraak maken

Wil je er ook voor zorgen dat jouw woning helemaal schoongemaakt wordt? Kies dan voor het inhuren van schoonmaak Enschede. Je het daarmee de beste man voor de klus in huis gehaald. Een afspraak voor het plannen voor schoonmaak Enschede kan gemakkelijk via de website. Wij komen graag schoonmaken bij u.