Samen in Zaken
Dienstverlening

Een woningontruiming regelen na het overlijden van uw naaste

Een woningontruiming in Amsterdam of omgeving regelen nadat een dierbare overleden is, is vaak een pijnlijke aangelegenheid. De dierbare spullen van de overledene die vaak mooie herinneringen oproepen moeten worden afgevoerd, want het huis moet leeg worden gemaakt voor verkoop of verhuur. Zo’n woningontruiming is voor de nabestaanden vaak erg zwaar – laat u deze dan ook uitvoeren door een professioneel bedrijf in de regio Amsterdam. Woningontruiming Regionaal zorgt ervoor dat alle spullen uit het huis worden gehaald en voor zover mogelijk een nieuwe bestemming krijgen.

Een respectvolle ontruiming van de woning na overlijden

Of u nu zelf aanwezig bent bij de woningontruiming of niet; Woningontruiming Regionaal uit omgeving Amsterdam zal altijd met respect omgaan met de spullen van de overledene. Ook al worden ze afgevoerd naar de afvalverwerking. U kunt zelf aangeven welke spullen weggehaald moeten worden en of bijvoorbeeld ook planten en dergelijke uit de tuin moeten worden verwijderd. Een woning ontruiming gebeurt altijd in nauw overleg met de nabestaanden. Zij hoeven dan alleen die spullen uit het huis te halen die zij graag zelf willen houden, voor de rest wordt gezorgd. De woning ontruimen wordt op deze manier een stukje minder pijnlijk in deze voor de nabestaanden verdrietige periode.

Een woningontruiming online regelen

Een woning ontruimen kunt u nu eenvoudig via het internet regelen. Woningontruiming Regionaal te Amsterdam zorgt ervoor dat de spullen uit het huis van een overleden dierbare worden afgevoerd conform de wensen van de nabestaanden. Dit is ook een ideale oplossing als u niet in de buurt woont en het ontruimen van de woning voor u op praktische bezwaren stuit. Het kan ook zijn dat u zelf geen vervoer kunt regelen om inboedel af te voeren. De woning ontruimen vindt uiteraard plaats op een met u afgesproken tijdstip. Daarna kunt u de woning overdragen aan de verhuurder of te koop aanbieden. Ook graag gebruik maken van de diensten van dit bedrijf? Neem direct contact op met de medewerkers.