Samen in Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel dit bedrijf in voor valbeveiliging op maat van uw werkzaamheden

Valbeveiliging is essentieel voor iedere klus op hoogte. Iedereen die dit soort klussen uitvoert, moet natuurlijk veilig zijn of haar werk kunnen doen. Het is daarom verstandig om een bedrijf in te schakelen die gespecialiseerd is in toepassingen voor valbeveiliging. SkySafe is zo’n specialist die zich hier op richt. U vindt hier allerlei producten en installaties die de veiligheid van uw medewerkers vergroten. Zo schakelt u hen in voor veiligheidsharnassen, vanglijnen, valstopapparaten, veiligheidshaken en nog veel meer. Weet u niet precies wat de juiste toepassingen en oplossingen zijn in uw situatie? Dan kunt u altijd terecht voor advies bij de medewerkers van SkySafe, zodat u optimaal voorbereid bent.

Verschillende soorten beveiliging tegen vallen

Een klus op grote hoogte vraagt altijd om de juiste valbeveiliging, zeker in de winter. In dit seizoen is het oppervlak vaak een stuk gladder en zijn de weersomstandigheden een goede reden om extra maatregelen te nemen. Voert u werkzaamheden op hoogte uit en wilt u uzelf en uw medewerkers optimaal beschermen? Kies dan voor de valbeveiliging van SkySafe. Zij werken met zowel permanente als mobiele beveiliging, die in verschillende situaties op hun eigen manier van pas komen. Wanneer bijvoorbeeld collectieve veiligheidsvoorzieningen zoals leuningwerk op een dak ontbreken, kunnen mobiele systemen de oplossing zijn om veilig te werken. Deze worden dan gecombineerd met losse ankerpunten om de valbeveiliging flexibel in te richten. Daarnaast schakelt u SkySafe in voor verticale valbeveiliging wanneer men zich verticaal moet verplaatsen. Denkt u bijvoorbeeld aan werkzaamheden op ladders, gevels en windturbines.

Vraag naar meer informatie of vraag direct een offerte aan

Schakel de specialisten van SkySafe in en profiteer van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten. De kwaliteit wordt gerealiseerd door een combinatie van veiligheid en bewegingsvrijheid, zodat de werkzaamheden efficiënt en zonder zorgen kunnen worden verricht. Bezoek de website van deze veiligheidsexpert en neem contact met dit bedrijf op voor meer informatie en/of de aanvraag van een vrijblijvende offerte.