Samen in Zaken
Facility management

Altaclean, het beste schoonmaakbedrijf van Amersfoort!

Schoonmaken blijft natuurlijk een vervelende taak. Naast dat het vaak lastig is om een medewerker te vinden die het zelf wil doen en om het als baas zijnde zelf te doen is vaak ook geen optie. De beste oplossing is dan om een schoonmaakbedrijf in te huren en dan natuurlijk het beste schoonmaakbedrijf van Amersfoort: Altaclean. 

Altaclean

Altaclean is een schoonmaakbedrijf die al deze ellende uit handen neemt en zorgt voor een snelle en professionele oplossing. Als schoonmaakbedrijf weten zij als de beste dat een goed schoon en opgeruimd kantoor belangrijk is voor elk bedrijf. Altaclean werkt met alle verschillende soorten opdrachtgevers en vindt het belangrijk om vertrouwen en kwaliteit uit te stralen naar de opdrachtgevers. Elke taak zien zij als een nieuwe uitdagen dus schroom absoluut niet om eens contact met hen op te nemen. Ook belooft Altaclean een leuke prijs aan te bieden waardoor u dus vaak goedkoper bent dan bij andere, grote schoonmaakbedrijven.

Werkzaamheden

Altaclean doet verschillende werkzaamheden op het gebied van schoonmaken. Dus naast het reguliere schoonmaak werk waar u het bedrijf voor kunt inhuren, kunt u hen ook inhuren voor bijvoorbeeld specialistische vloerreiniging. Ook het reinigen van ramen is een taak die u zelf uit handen kan geven. Altaclean kan er namelijk ook voor zorgen dat de ramen gereinigd worden. Naast deze taken kan Altaclean ook helpen bij gevelreiniging. Dit doen zij door middel van een hogedrukspuit met zowel warm als koud water. Ook kunnen zij u helpen bij het herstellen van kozijnen. Dit gaat door middel van het gebruik van een kleur herstellende coating. De coating zorgt er voor dat de oorspronkelijke kleur van de kozijnen terugkomt en deze daarnaast waterafstotend wordt. De coating houdt ongeveer 8 jaar aan.  Voor al deze verschillende werkzaamheden, of een waar u niet zeker van weet of Altaclean ze uitvoert, kunt u even contact opnemen met Altaclean. Zij zullen u verder inlichten over de verschillende werkzaamheden en gezamenlijk met u kijken wat de beste oplossing is voor u en uw eventuele bedrijf.

Werkwijze

Altaclean kent een simpele werkwijze. De opdracht wordt door u besproken met het bedrijf om te kijken wat de beste oplossing is. Dit kan zowel per telefoon als per mail. Ook een persoonlijke afspraak is altijd mogelijk. Tijdens dit gesprek geeft u aan wat het probleem is en zal Altaclean kijken wat de beste oplossing is die er bij past. Vervolgens zal Altaclean een offerte sturen voor de opdracht. Op deze manier zijn de prijzen duidelijk en hoeft u zich niet af te vragen wat de kosten zijn. Er kunnen dan ook geen verassingen meer bij op komen. Als laatste zal Altaclean de opdracht gaan uitvoeren op de gekozen datum.

Tot slot

Als beste schoonmaakbedrijf van Amersfoort heeft Altaclean natuurlijk een naam hoog te houden en dat doet het zeker. Neem snel contact met ze op als u een opdracht heeft om gezamenlijk overeen te komen wat de beste oplossing is!

Bezoek de website voor meer informatie : http://altaclean.nl/