Samen in Zaken
Zakelijke dienstverlening

Streef naar veiligheid op de werkvloer

Om voor je werk veilig af te kunnen dalen of de hoogte in te gaan als je bepaalde werkzaamheden wilt doen kies je altijd voor goede producten waarmee je je doel kunt bereiken. Dit betekent dat veiligheid bovenaan staat en dat daar altijd naar gestreefd dient te worden.

Kies goede valbeveiliging

Om af te kunnen dalen (en daarna ook weer terug naar boven te kunnen natuurlijk) of andersom kies je voor goede valbeveiliging. De producten die je daarvoor nodig hebt kun je kopen bij G4S. Zij hebben een groot aanbod aan producten die daarvoor geschikt zijn en die je ook met elkaar kunt combineren.

Soorten valbeveiliging

In het geval van valbeveiliging kun je een keuze maken uit veiligheidsharnassen, leef- en vanglijnen, valstoppen en -lieren, afdalers en reddingslieren, verankeringen en toegangs- en evacuatiesystemen. Daarnaast vind je ook nog diverse accessoires terug waarmee je de genoemde systemen kunt uitbreiden om er zo het meeste profijt van te hebben.

Ook voor dagelijkse werkzaamheden geschikt

Valbeveiliging kan gebruikt worden in het geval van calamiteiten als er bijvoorbeeld mensen ergens in gevallen zijn en alleen maar op een bepaalde manier eruit gehaald kunnen worden. Er zijn echter ook bedrijven die bepaalde werkzaamheden dagelijks verrichten waarbij valbeveiliging dragen verplicht is. Als je bijvoorbeeld iedere dag op een bepaalde hoogte werkt is het zaak dat je goed verankerd bent zodat vallen voorkomen kan worden.

Win altijd eerst advies in

Als je op zoek bent naar valbeveiliging maar niet precies weet wat het beste is voor je bedrijf en waar je het meeste profijt van ondervindt dan kun je bij G4S altijd eerst het nodige advies inwinnen. Naast de verkoop van veiligheidsproducten hebben zij ook adviseurs in dienst die je precies kunnen uitleggen wat je met welke producten doen kunt. Op die manier koop je altijd het juiste product.

Bezoek de website voor meer informatie :