Samen in Zaken
Image default
Auto's en Motoren

De voordelen van een schadeauto

Voorzichtig, het kopen van een nieuwe auto kan behoorlijk duur zijn. De tweede keer dat hij voor de eerste keer uit de garage glijdt, zakt zijn waarde van een klif – en zal waarschijnlijk nooit meer herstellen. Bespaar jezelf wat geld en overweeg om een gebruikte auto te kopen? Voordelen van het kopen van een tweedehands voertuig

Meer kwaliteit voor uw geld

Met de naam “schadeauto’s” weet je waarschijnlijk al waar dit over gaat, een schadeauto zal altijd een lagere prijs hebben dan een nieuwe. In sommige gevallen kan het verschil zo groot zijn dat het zelfs goedkoper kan zijn om een gebruikte auto met schade te kopen en deze te repareren, in plaats van een onbeschadigde gebruikte auto te kopen. Beschadigde auto’s zijn geweldig omdat je een goede auto kunt kopen voor de prijs van een gebruikte auto. Betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak zijn niet zo belangrijk bij afschrijvingen, omdat ze allemaal op papier staan.

Een nieuwere auto

Wanneer een auto 15 jaar of ouder is dan heeft deze niet de nieuwste technologieën. Een auto van een paar jaar oud is vaak veel te duur. U krijgt een veel betere deal voor een gebruikte auto van enkele jaren oud vanwege de schade die in de prijsberekening is opgenomen. Wij behandelen alleen auto’s met zeer weinig schade en zullen proberen u te helpen een keuze te maken uit ons grote assortiment.

Renovatieproject voor de klusser

Kleine automonteurs die aan de auto willen sleutelen, maar niet de tijd of het geld willen nemen voor een volledige reparatie, kunnen een goede, goedkope deal vinden in een beschadigd model. Het kan wat werk vergen om hem weer aan de gang te krijgen, maar veel van deze amateurmonteurs hebben toegang tot of kennis van reserveonderdelen voor auto’s.

Een deukje minder of meer valt niet op.

Weet u zeker dat u die schade wilt herstellen? Ik heb gehoord dat het een heel gedoe kan zijn als je een deuk of kras maakt in je voertuig die nog niet beschadigd was. Koopt u echter een auto met kleine of zelfs grote schade, Dan is de kans groot dat een krasje of deukje extra niet meer opvalt. Dit is de ideale auto voor iemand die niet al te voorzichtig is en af en toe tegen dingen aan loopt.

Schadeauto verkopen

Genoeg van uw auto? De partij AutoinkoopBV koopt alle tweedehands schade en sloopauto’s in. Dus wilt u uw schadeauto verkopen? neem dan zeker even contact op met AutoinkoopBV.