Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Een brommobiel leasen of kopen vergroot uw mobiliteit

Waarom een Ligier brommobiel

Bent u niet langer in het bezit van een geldig rijbewijs maar wilt u toch op een prettige manier reizen dan kunt u een Ligier brommobiel aanschaffen. De door u gekozen Ligier brommobiel kan bij u thuis worden afgeleverd indien u niet in staat bent de brommobiel zelf te halen. De uitgebreide service begint al bij het uitzoeken van een brommobiel.

Een 45 km auto kopen

Het is voor u duidelijk, u wilt een 45 km auto kopen. U kunt zich online verdiepen in de vele mogelijkheden die er zijn als u een 45 km auto wilt aanschaffen. Komt u er zelf niet goed uit dan kunt u contact opnemen en wordt er samen met u gekeken naar de beste optie. Een 45 km auto kopen en daarbij ook het onderhoud uit handen laten nemen? Neemt u gerust contact op, er wordt graag met u meegedacht. Besluit u over te gaan tot het kopen van een 45 km auto, dan kunt u rekenen op een uitgebreide fabrieksgarantie en persoonlijke aandacht bij de aanschaf.

Toch liever een 45 km auto leasen?

Weet u niet of kopen de juiste optie voor u is dan kunt u ook een 45 km auto leasen. Hierdoor hoeft u de auto niet ineens volledig te voldoen maar kunt u wel genieten van alle gemakken die een 45 km auto leasen met zich meebrengt.

De voordelen van een Ligier brommobiel

Voor welke optie u ook kiest, met een 45 km auto bent u altijd verzekerd van een betrouwbare auto die handzaam is en weinig parkeerruimte inneemt. Als u kiest voor een totaalpakket waarbij u optimaal ontzorgd wordt, dan zult u optimaal genieten van alle voordelen die een Ligier brommobiel u biedt.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.brommobielutrecht.nl/45-km-auto-kopen/