Samen in Zaken
Auto's en Motoren

Een gebruikte Volkswagen Polo kopen

De Volkswagen Polo is in veel verschillende modellen en bouwjaren te verkrijgen. Daarnaast behoort de Volkswagen Polo tot de meest populaire modellen in Europa. Dit komt mede doordat hij gemaakt is door het Duitse merk Volkswagen. Volkswagen zorgt er altijd voor dat hun auto’s van hoge kwaliteit zijn. Ook heeft Volkswagen een reputatie van hele sterke en betrouwbare motors. De gebruikte Volkswagen Polo’s worden veel door jonge mensen gekocht omdat deze auto een strak en modern design heeft.

 

De auto is perfect voor een gezin omdat hij 5 deurs is en veel ruimte heeft. Tevens heeft de auto ook veel ruimte voor bagage. Dit model is zowel te verkrijgen als automaat en als handgeschakelde auto. Deze auto is kan je kopen als benzineauto, maar ook als diesel auto. Veel mensen kiezen ervoor om deze auto tweedehands aan te schaffen. Wanneer je kiest voor een gebruikte Volkswagen Polo, dan bespaar je een hoop geld ten opzichte van een nieuwe variant. Mocht jij voor een Volkswagen Polo kiezen die bijvoorbeeld een jaar oud is, dan is deze ook zo gloed als nieuw. Echter ben je dan aanzienlijk veel minder kwijt dan wanneer je deze in de garage nieuw koopt. Op het moment dat je de garage uitrijdt daalt de auto al flink in waarde.

Private lease

Veel mensen kiezen anno 2020 voor private lease omdat ze dan niet in een keer het volledige bedrag van de auto hoeven te betalen. Dit is in eerste instantie erg verleidelijk en juist daarom kiezen veel mensen hier aan. Het probleem is echter dat de contracten vaak erg lang zijn en je hier niet zomaar vanaf komt. Daarnaast zijn er nog meer private lease nadelen, zo ben je maandelijks geld verschuldigd aan de leasemaatschappij en heb je vaak de beschikking over zeer weinig kilometers. Rijd jij meer kilometers dan dat er in je contract staat? Dan zal je per extra gereden kilometer flink moeten bij betalen.