Samen in Zaken
Image default
Zakelijk

Machine laten bouwen?

Je bent je eigen bedrijf gestart in de voedingsmiddelen, alleen weet je niet welke machine je het beste kunt gebruiken. Machinebouw voedingsmiddelen is daar natuurlijk belangrijk bij. ISM Machinery kan jou daarbij helpen. Een aanpassing of een nieuwe machine kan een grote impact hebben aan je productieproces.  

Betrouwbare partner 

Ben jij opzoek naar een betrouwbare partner? Neem dan een kijkje op de site van ISM Machinery. Zij hebben machinebouwers voor in de voedingsindustrie en die beschikken over vakmanschap en kennis! In de machinefabriek vind je een uitgebreid assortiment van de moderne machines van tegenwoordig. Het is mogelijk om verschillende soorten constructies samen te stellen, van grote tot kleine machines. Jouw wens wordt realiteit met behulp van deze vakmensen.  

Wil jij graag een productielijn? Hier hebben ze verschillende ontwerpen voor. Je hebt de lijn haaks links, lijn haak rechts, lijn recht versprongen of de lijn recht. Bij deze lijnen kun je er zelf voor kiezen welke machine waar komt te staan.

 Het maakt niet uit waar het overgaat, fruit, groente of vezels voor de vleesvervangers. Er wordt hoge eisen gesteld aan het eindproduct. Daarom is de kwaliteit van de machines zeer belangrijk. Van samen een ontwerp maken tot het bouwen van jouw nieuwe machine. Dit bedrijf helpt jou van begin tot einde.  

Voor meer vragen over samenwerking of de producten neem dan contact op. Het team helpt je graag om de juiste beslissingen te maken over de juiste producten. Je kunt het bedrijf ook een bezoekje brengen, zodat je de machines kunt zien voordat je een keuze wilt maken. 

https://food.ismgroup.nl/machinebouw-voedingsmiddelenindustrie