Samen in Zaken
Image default
Industrie

Met een zeefmachine bespaart u zich veel werk

Een zeefmachine wordt gebruikt om bepaalde materialen van elkaar te scheiden of om water van vaste stoffen te scheiden. Het met de hand scheiden van materialen kost natuurlijk enorm veel tijd. Daarom wordt voor industriële processen gebruik gemaakt van zeefmachines. Deze hebben een zeefdek met op maat gemaakte zeefopeningen. Hierdoor valt het materiaal dat kleiner is dan de openingen in een opvangbak onder het zeefdek, terwijl het materiaal dat te groot is voor de gaten via een loopband wordt afgevoerd. Steeds meer bedrijven die zich bezighouden met productie van eind- of halffabricaten maken gebruik van dergelijke machines om het productieproces te optimaliseren.

Trillingen zorgen voor het snel scheiden van materialen

Het gebruik van een zeefmachine is gebaseerd op trillingen. Doordat de machine trilt worden grondstoffen of materialen van elkaar gescheiden. U kunt een zeefmachine ook prima gebruiken om vloeistof van vaste stof te scheiden. De mogelijkheden zijn eindeloos. De materialen die worden gescheiden kunnen hygiënisch worden opgevangen, zodat beide kunnen worden hergebruikt als dat gewenst is. Wanneer u bij PAJA Triltechniek een zeefmachine bestelt dan wordt deze op maat voor u gemaakt, inclusief opvangbak en loopvlak. De machine wordt zodanig geproduceerd dat u hem direct na plaatsing in gebruik kunt nemen.

Vereenvoudig uw productieproces met een zeefmachine

Een zeefmachine vereenvoudigt en versnelt productieprocessen. Daar komt bij dat er minder materialen verloren gaan waardoor u kosten kunt besparen op grondstoffen. Bij PAJA Triltechniek informeren de deskundigen u graag over alle mogelijkheden. U kunt uiteraard ook meteen een offerte aanvragen om een machine te bestellen. Ook over de levertijd wordt u op de hoogte gehouden. Zo weet u precies wanneer de machine wordt geleverd en geïnstalleerd waarna u er direct gebruik van kunt maken. Naast zeefmachines levert dit bedrijf ook complete zeefinstallaties die u multifunctioneel in uw bedrijf kunt inzetten. Als u vragen heeft over de mogelijkheden dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen voor meer informatie.

https://paja.nl/