Samen in Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vind snel een geschikte medewerker voor jouw interim HR-opdrachten

Ben je op zoek naar vervanging voor één van jouw medewerkers? Omdat deze bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof gaat of afwezig is wegens ziekte? Of ben je op zoek naar tijdelijke projectondersteuning? Het bedrijf Four Months helpt je bij het vinden van een geschikte professional in verschillende vakgebieden die een functie tijdelijk kunnen vervullen. Hierdoor ben je er zeker van dat het werk vakkundig wordt opgepakt wanneer een medewerker voor een bepaalde periode afwezig is. Ben je benieuwd waarom je Four Months zou moeten inschakelen voor het vinden van een professional van je interim HR-opdrachten? Lees dan verder!

Een perfecte match tussen je bedrijf en een interim professional

De eigenaren van Four Months hebben meer dan vijftien jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en personeelswerving. Hierdoor kunnen zij goed inschatten welke professional bij jouw bedrijf past. De kandidaten waar dit bedrijf mee samenwerkt zijn in te huren voor allerlei tijdelijke opdrachten. Zij hebben elk hun eigen expertise op verschillende ervaringsniveaus. Hierdoor kan het bedrijf je koppelen aan een junior met enkele jaren ervaring of een interim medewerker met minstens tien jaar ervaring voor het vervullen van managementtaken. In welk vakgebied zoek je een geschikte professional? Bij dit bedrijf hebben de kandidaten een achtergrond in HRM, managementsupport, marketing en communicatie. Doordat het bedrijf zich op dagelijkse basis bezighoudt met het vinden van geschikt personeel voor interim HR-opdrachten, ontvang je altijd een snel en persoonlijk advies.

Maak direct een afspraak voor persoonlijk advies

De interim medewerkers van Four Months zijn ervaren in hun vakgebied en kunnen je project goed ondersteunen of de taken van één van je medewerkers tijdelijk overnemen. Bovendien brengen zij vaak nieuwe inzichten met zich mee. Neem contact op met het bedrijf voor een afspraak in Hilversum. Zij denken mee over de benodigde vakkennis en capaciteiten, waardoor je snel een geschikte kandidaat vindt voor jouw interim HR-opdrachten.

https://fourmonths.nl/