Samen in Zaken
Zakelijke dienstverlening

Vertrouw op een professionele douane expediteur voor uw gehele expeditie

Bij de douane krijgt u te maken met verschillende benodigde documenten. Dit geldt wanneer u goederen importeert en exporteert, maar ook wanneer uw goederen in transit zijn. Met de hulp van een professionele douane expediteur houdt u het overzicht van de benodigde actiepunten en heeft u altijd de juiste documentatie bij de hand. In Nederland wordt dit inmiddels allemaal gedaan dankzij een software, zodat u het aangifteproces volledig digitaal kunt doorlopen. Het is echter nog steeds mogelijk om het overzicht te verliezen. Dan is een professionele douane expediteur de perfecte partner.

Een partner die meer kan dan alleen de aangifte van goederen

In Hemetex B.V. vindt u een partner die méér is dan alleen een douane expediteur. Uiteraard helpen zij met het aangifteproces bij de Nederlandse douane, maar indien gewenst beheren zij de gehele expeditie van uw goederen voor u. Naast opslag- en entrepotbeheer betekent dit dus ook het optimaal inrichten van het vervoer. Meerdere wegen leiden naar Rome en dat is zeer zeker ook het geval voor uw goederen die naar de plaats van bestemming moeten. Verschillende vrachtmogelijkheden waar u op mag rekenen:

  • Zeevracht van uw goederen in containers vanuit een haven naar keuze naar iedere haven ter wereld.
  • Wegvervoer van uw goederen via truck; de makkelijkste én meest gebruikte manier van transport.
  • Luchtvracht is de snelste manier om uw goederen van A naar B te vervoeren over de hele wereld.
  • Exceptioneel transport voor de goederen met onconventionele afmetingen.

Al uw expeditiezaken geregeld

Op de website vindt u al veel informatie over de mogelijkheden met betrekking tot douanezaken en goederenexpeditie. Wilt u graag weten wat Hemetex B.V. als douane expediteur specifiek voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met hen op. Vul het contactformulier in, bel naar de vestiging in Rotterdam of stuur een e-mail met uw vraag. U wordt spoedig voorzien van een antwoord.

https://hemetex.nl/