Samen in Zaken
Bedrijven

Dakkapel Utrecht

Dakkapel in Utrecht laten plaatsen

Woon jij in regio Utrecht en wil je een dakkapel laten plaatsen? Dan ben je bij Van Maanen Bouw & Renovatie aan het juiste adres. Als bouwbedrijf zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van dakkappelen en dus het ideale bedrijf voor jou. Wij verzorgen onder meer nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud en renovaties. Altijd door jouw wensen op de eerste plaats te zetten. Deze in vervulling laten gaan is wat wij beogen.

Wat doet Van Maanen Bouw & Renovatie?

  • Houtbouw: ons bouwbedrijf verzorgt houtbouw op maat. Daarbij staat kwaliteit, milieuvriendelijkheid en een professionele houding hoog in ons vaandel. Wij zijn ervaren in houtbouw.
  • Verbouw: verbouwingen in alle soorten en maten kunnen door Van Maanen Bouw & Renovatie verzorgd worden. Denk aan kozijnen vervangen, dakkapellen plaatsen of woning uitbreidingen.
  • Renovatie: kan jouw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Wij helpen je daar graag bij en doen dat door middel van een hoogwaardige renovatieservice.
  • Nieuwbouw: wanneer je een project in gedachte hebt zorgt ons bouwbedrijf voor de realisatie daarvan. Altijd betrokken, goede communicatie en kundig advies.

Bouwbedrijf met veel kennis en vakmanschap

Van Maanen Bouw & Renovatie beschikt over jarenlange ervaring in de bouw. In de tijd dat wij actief zijn hebben we een hoop kennis en vakmanschap opgedaan. Wij maken daar graag gebruik van om jouw project naar wens te realiseren. Daarbij worden je wensen en eisen altijd op de eerste plek gezet.

Dakkapel op maat

Om je dakkapel wens goed in vervulling te kunnen laten gaan denken wij graag met je mee. Dat betekent dat je een betrokken houding en goede adviezen van ons mag verwachten. Overigens geldt dat voor alle projecten waarvoor je ons inschakelt, niet enkel voor de dakkapel, maar ook een tuinhuis op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer weten over ons bouwbedrijf of je opdracht bespreken? Bel ons dan vrijblijvend via 06 – 52 59 53 65, of bezoek onze website. Je kunt daar geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vanmaanenbouwenrenovatie.nl/