Samen in Zaken
Bedrijven

Makkelijk Spaans leren in Den Haag

Makkelijk Spaans leren in Den Haag

Ik wilde al een tijdje Spaans leren in Den Haag, maar had nog geen geschikte plek gevonden. Doordat ik een vrij druk leven heb, heb ik geen tijd om vaak op locatie te komen om een les te volgen. Bij Heart of Language kan ik online een les volgen als ik dat wil. Dat doe ik samen met een vriendin in de vorm van een twee persoons cursus, want dat vinden we gewoon onwijs gezellig zo samen!

Mijn vriendin en ik gaan namelijk al jarenlang op vakantie naar landen waar Spaans gesproken wordt. Dit was onze kans om de prachtige taal te leren. Vandaag vertellen we meer over onze ervaring met Heart of Language.

Gratis consultatie

We hebben tijdens de gratis consultatie eerst gekeken of Spaans leren bij dit bedrijf wel een goed idee is voor ons. De medewerkers van dit bedrijf begrijpen namelijk dat het beginnen van zo’n reis geen gemakkelijke keuze is. Al helemaal wanneer u niet bekend bent met de mogelijkheid tot diepe ontspanning en het gebruik van hypnose. Tijdens een gratis consult bij Heart of Language leerden we de leraar kennen en hebben we een plan opgesteld.

Samen de taal leren

Wij hebben er dus voor gekozen om samen Spaans te leren in Den Haag. Wist u dat u door deze cursus te volgen snel de taal kan leren? Dat wisten wij ook niet, maar dat hebben we daar zo ervaren! We hebben ons begrip- en spraakniveau aanzienlijk verbeterd.

Doordat we heel snel al een paar zinnen Spaans konden spreken en de grammatica al snel begrepen, kreeg ons zelfvertrouwen echt een boost. We hadden er helemaal zin in en konden niet wachten tot we een woordje Spaans konden spreken op vakantie.

Ook Spaans leren?

Wilt u ook Spaans leren? Of wilt u Engels leren in Den Haag? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Heart of Language en vraag een gratis consultatie aan!

Bezoek de website voor meer informatie : https://heartoflanguage.nl/nl/