Samen in Zaken
Woning en Tuin

Goedkope dakkapel plaatsen

Al is een dakkapel een goedkope manier van uitbouwen, dakkapellen vragen om een relatief hoge investering. Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van uw wensen, het materiaal, de hellingshoek van het dak en de afmetingen, maar een dakkapel onder de de €2500,- euro bestaat eigenlijk niet. Een dakkapel is daarom niet voor iedereen toereikent. Althans, dat denkt men vaak, want door naar goede aanbiedingen te zoeken, prijzen te vergelijken en kortingen te bedingen kunt u flink op de kosten besparen. Dit is mogelijk omdat er best wat marge op een dakkapel zit. Leveranciers, vakmannen en dakkapel specialisten hebben dus onderhandelingsruimte waar u van kunt profiteren. Wilt u een dakkapel laten plaatsen en wilt u kosten besparen? Lees dan meteen verder en gebruik onze handige tips.

Dakkapellen zijn niet meer duur

De dakkapellen branche is de afgelopen 25 jaar professioneel geworden. Dit heeft geleid tot lagere kosten en efficiëntere productieprocessen. Waar een dakkapel specialist voorheen een dakkapel rechtstreeks op het dak bouwde en het weer flink van invloed was op de kwaliteit, worden dakkapellen tegenwoordig veelvuldig in fabriekshallen gebouwd en prefab op het dak geplaatst. Daarnaast kunnen dakkapellen nu van verschillende materialen zoals kunststof gebouwd worden. Al deze ontwikkelingen hebben tot lagere kosten geleidt.

Tips voor een goedkope dakkapel

Heeft u een beperkt budget, zoekt u een goedkope dakkapel of wilt u simpelweg kosten besparen? Gebruik dan de handige adviezen en tips hieronder. Met deze tips bespaart u gemiddeld €300,- tot €900,- euro op de totale kosten.

Vergelijk dakkapel specialisten op prijs en mogelijkheden

De meeste eenvoudige manier en de meest doeltreffende manier om flink kosten te besparen is door dakkapel specialisten met elkaar te vergelijken. Vergelijkt u op basis van prijs? Dan bespaart u met deze methode al snel tot 40% op de totale kosten. Zorg er wel voor dat u exact dezelfde wensen aanhoudt wanneer u op deze manier vergelijkt.

Kortingsacties

Dakkapel specialisten willen met name in de winter nog wel eens flinke kortingen op hun assortiment dakkapellen geven. Bijvoorbeeld om productielijnen eruit te krijgen of om de productie ook in de winter op een gewenst niveau te behouden. Wacht daarom tot het najaar met het plaatsen van een dakkapel en maak gebruik van een kortingsactie.  

Samen met uw buren een korting bedingen

Wanneer u overweegt een dakkapel te plaatsen? Vraag uw buren of een huishouden in de straat of zij dit ook willen. Door gelijktijdig (dezelfde) dakkapel te plaatsen kunt u een flinke korting bedingen.

Bezoek de website voor meer informatie :