Samen in Zaken
Image default
Zakelijk

Geen stress meer door kwijtgeraakte sleutels

Iedereen raakt wel eens sleutels kwijt. Wanneer je echter sleutels van een bedrijf kwijtraakt, kan dit een groot probleem veroorzaken. Dit kan er namelijk toe leiden dat je verschillende sloten moet vervangen. Dit brengt natuurlijk allemaal extra kosten met zich mee.  Het is mogelijk om dit allemaal te voorkomen door middel van een toegangscontrole. Een toegangscontrole houdt in dat je met behulp van een software toegang kunt verlenen aan onder andere deuren, draaihekken of liften. Dit betekent dat het onmogelijk is voor onbevoegde personen om het terrein te betreden. Bij het gebruik van sleutels kan dit nog wel eens voorkomen, aangezien je deze gemakkelijk kan verliezen. 

Waarom gebruik maken van tijdregistratie? 

Het gebruik van tijdregistratie in een bedrijf kent vele voordelen. De meest voornaamste voordeel van tijdregistratie is de efficiëntie ervan. Het is zowel voor de werknemer als de werkgever praktisch om te gebruiken. De werkgever heeft met behulp hiervan toegang tot alle administratieve zaken. Hierbij kan je denken aan de werktijden, ziekte, verlof, overwerk en shiftwissels van medewerkers. De werkgever kan hierdoor dus een globaal beeld krijgen over de administratieve zaken van alle medewerkers. Dit zijn natuurlijk aspecten die een werkgever in acht moet nemen voor het goed kunnen functioneren van een bedrijf. Daarnaast kent het ook een groot voordeel voor medewerkers. Medewerkers kunnen namelijk eenvoudig hun werktijden beheren met behulp van tijdregistratie. Als werknemer zijnde zou je bijvoorbeeld gemakkelijk je beschikbaarheden kunnen aanpassen. Je hoeft dan derhalve niet meer met een leidinggevende op gesprek om dit aan te kunnen passen. 

Zo efficiënt mogelijk te werk gaan 

De hierboven besproken aspecten zijn cruciaal wanneer je zo efficiënt mogelijk te werk wilt gaan in een bedrijf. Het besturen van een bedrijf is namelijk niet heel eenvoudig. Daarom is het van belang om aspecten als het verlenen van toegang en tijdregistratie zo efficiënt mogelijk te houden. Als werkgever zijnde kun je dan ook meer tijd en energie besteden aan andere zaken. Wanneer een onbevoegd persoon bijvoorbeeld iets probeert bij een deur of lift, kan je er meteen achter komen door middel van deze software. Met behulp van tijdregistratie is het een stuk makkelijker om een loonberekening te maken. Het kent dus alleen maar voordelen. Daarnaast is efficiëntie in een bedrijf onmisbaar. Wil jij voortaan zo efficiënt mogelijk te werk gaan? Dan ben je op het juiste adres bij GET. De specialisten kunnen dit namelijk voor je bewerkstelligen.