Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

Schone omgeving binnen kantoren

Schone omgeving binnen kantoren

Een schone, hygiënische werkomgeving is van groot belang. Mensen brengen veel tijd door op kantoor. Hoewel de kantoorbezetting in de coronaperiode een stuk lager is en thuiswerken de norm is, is hygiëne op kantoren nog van veel groter belang geworden dan eerder. Als mensen aanwezig zijn, dan brengen ze gemiddeld 8 uur op locatie door. Schone kantoren en sanitair worden steeds vaker gezien als een vereiste. Lees snel verder en ontdek meer over de hygiëne op het kantoor.

 

Veilige werkplekken

We gaan van start met een veilige werkplek. De werkplek is de plek waar men de meeste tijd gedurende de werkdag doorbrengt. Er zijn studies die laten zien dat 72% van de werknemers terughoudend zijn om een bedrijf met een slechte hygiëne aan te bevelen aan werkzoekenden. Bovendien wordt er om een nieuwe aanpak gevraagd als het gaat om schoonmaak van werkplekken. Flexwerken wordt steeds meer de norm, met als gevolg dat werkplekken nog meer aandacht nodig hebben als het gaat om hygiëne. Tijdens het flexwerken maken meer mensen gebruik van de plekken, waardoor eventuele bacteriën snel verspreid kunnen worden. 

 

Schone werkomgeving

U ziet dus graag een gezonde, schone en veilige werkomgeving voor uw medewerkers en bezoekers. In alle ruimtes staan veiligheid en hygiëne voorop. Wellicht heeft u advies nodig over het gebruik van (duurzame) schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat. Het combineren van machines, middelen en materialen om zo efficiënt mogelijk te werken. Het verminderen van afvalvolume, dankzij zeer geconcentreerde producten. Er is behoefte aan praktische trainingen en instructies voor uw medewerkers die deze kantoren moeten schoonhouden.

 

FTG

FTG wil klanten verrassen in alles wat zij doen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type kantoor. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over ons assortiment.

 

https://facilitytradegroup.nl/

Gerelateerde artikelen

Jouw tuin unieker maken? Dat doe je zo!

Dit is waarom trappen, ladders en rolsteigers gekeurd moeten worden.

Het beste alternatief voor houten jaloezie├źn