Waarvoor wordt het Navision ERP systeem gebruikt?

Het Navision ERP systeem staat tegenwoordig beter bekend als Microsoft Dynamics NAV/365. Het systeem bestaat al sinds 2002, het jaar waarin de allereerste versie verscheen, en door de jaren heen is het meerdere keren van naam veranderd. Uiteindelijk hebben we het in deze tijd nog altijd over een systeem dat veel goeds kan doen voor de meest uiteenlopende bedrijven. Niet voor niets maken wereldwijd meer dan 100.000 ondernemingen gebruik van een Navision ERP systeem.

Het Navision ERP systeem is een modulair systeem

Een heel belangrijk voordeel van het Navision ERP systeem is wel dat het voor ieder bedrijf een passende totaaloplossing kan bieden. Dit is mogelijk, doordat we het hier hebben over een modulair systeem dat optimaal kan worden aangepast op de behoeften van iedere onderneming. Een ander belangrijk voordeel van het Navision ERP systeem is wel dat het systeem uitstekend met andere Microsoft producten samenwerkt. Hierdoor vinden veel bedrijven de ideale oplossing in dit systeem.

Waarvoor gebruiken Nederlandse bedrijven het systeem?

Ook in Nederland zijn er veel ondernemingen te vinden die gebruik maken van het Navision ERP systeem. Dit doen zij onder meer voor het beheren van de bedrijfsvoering en de toeleveringsketen, maar ook voor het beheer van de financiën en de complete bedrijfsadministratie. De meest uiteenlopende bedrijfsprocessen, waaronder servicemanagement, distributie, productie en financiën, worden makkelijker gemaakt met het modulaire systeem. Met de juiste modules kan het systeem eenvoudig worden gevormd tot een systeem dat naadloos aansluit op de bestaande bedrijfsprocessen 

Is er ook Nederlandse ondersteuning?

Voor diverse bedrijven is het van belang dat er een goede ondersteuning in eigen land en / of de eigen taal wordt geboden. Dit is zeker het geval bij het Navision ERP systeem. Er zijn in ons land enkele ervaren partners te vinden. Eén van de Navision partners in ons land is HB Software.

https://hbsmarttrade.com/