Samen in Zaken
Image default
Groothandel

Maak een keuze uit het enorme assortiment aan pharma bottles

Pharma bottles zijn in de medische wereld zeer belangrijk. Ze worden gebruikt voor het bewaren van allerlei soorten geneesmiddelen en moeten dan ook aan strenge voorwaarden voldoen. Voor het produceren van deze verpakkingen moet een complex proces worden doorlopen, waarna ook nog eens aan ingewikkelde kwaliteitseisen moet worden voldaan. PET Power heeft hier jarenlange ervaring in en u kunt u hiervan profiteren. Lees gauw verder voor meer informatie.

Meer te weten komen over dit bedrijf

Voordat we ingaan op de verschillende PET-verpakkingen waar u uit kunt kiezen, zullen we eerst wat meer vertellen over PET Power. PET Power werd in 1995 opgericht met het idee een destijds relatief onbekend soort kunststof populair te maken. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler op de wereldmarkt. De onderneming is zeer begaan met het milieu en heeft in de afgelopen jaren dan ook steeds meer aandacht besteed aan het opzetten van een innovatief duurzaamheidsprogramma. Dit programma is gericht op het verminderen van de belasting van het milieu als gevolg van de productie van uw PET-fles of pharma bottles. Daarnaast ligt de focus op het inspireren van anderen om zelf duurzaamheidsinitiatieven te ontwikkelen. Wanneer u er dus voor kiest uw PET-verpakkingen hier te bestellen, draagt u op indirecte wijze ook uw steentje bij aan een betere toekomst.

Ontwerp uw eigen PET-fles

Omdat elk bedrijf andere voorkeuren heeft als het aankomt op het ontwerp van de productverpakkingen, maakt PET Power het mogelijk om uw eigen PET-fles of pharma bottles te ontwerpen. Kies zelf de vorm, grootte en decoratie en laat het productieproces aan de professionals over. Zo ontvangt u altijd een product dat precies past bij uw bedrijf en visie. Heeft u een vraag over het ontwerpen van uw PET-fles of wilt u meer weten over de achterliggende productieprocessen? Neem dan vooral eens contact op met de klantenservice van PET Power.

Gerelateerde artikelen

Comfortabel en stijlvol horeca meubilair bestelt u eenvoudig online

Een mooi hondenhok kopen voor uw trouwe viervoeter

Vind een geschikte groefkogellager in de uitgebreide webshop van deze specialist