Samen in Zaken
Image default
Zakelijk

Zorg dat jouw pakketten bij de juiste ontvanger aankomen

Wanneer je een webshop hebt, komen hier veel verschillende taken bij kijken. Bij grote bedrijven zijn veel processen geautomatiseerd. Als je echter een webshop in eigen beheer hebt, zal je waarschijnlijk alle taken zelf uitvoeren. Hier komt ook het verzenden van de pakketten bij kijken. Je kunt bij een groothandel terecht voor alle toebehoren aan het verzenden van pakketten. Hierbij kun je denken aan verzenddozen en opvulmateriaal, maar ook een verzendetiket is hierin belangrijk. 

Netjes verzenden van pakketten

Een verzendetiket plak je op de verpakking die je naar de klant stuurt. Op dit etiket zet je netjes de gegevens die de postbezorger nodig heeft, zoals het adres en de postcode van de ontvanger. Hierdoor is het voor de postbezorger duidelijk waar het pakket heen moet en weet de ontvanger ook dat het pakket aan hem of haar gericht is. 

Thermische etiketten

Verzendetiketten zijn er in allerlei afmetingen. Op de website kun je etiketten voor specifieke pakketbezorgers vinden, mocht je altijd gebruik maken van dezelfde bezorgservice. Zo weet je dat je altijd het juiste formaat etiket gebruikt. Alle etiketten die je op de website ziet staan, zijn thermisch. Dit houdt in dat ze compatibel zijn met een thermische printer. Deze printers maken gebruik van hitte (temperatuur) om de etiketten te drukken. Hierdoor gebruik je geen inkt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Je kunt hier terecht voor het aanschaffen van de bijbehorende printer als je deze nog niet hebt, maar ook voor nieuwe etiketten zodat je de voorraad weer aan kunt vullen.

https://www.zolemba.nl/nl/blanco-etiketten/toepassing/verzendetiketten