Samen in Zaken
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een online webwinkel waar u ambachtelijk gebak kunt bestellen wat geleverd wordt door de brievenbus. Brievenbusbanket.nl heeft er lang over nagedacht, maar heeft nu heerlijke taartjes ontworpen die in een doosje bij u door de brievenbus passen. Het verzenden van een brievenbus taartje heeft als groot voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven voor de levering, omdat de ontvanger het pakketje niet aan hoeft te nemen van de bezorger. Dit maakt het ontvangen van het brievenbus taartje nóg leuker en makkelijker. 

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende smaken en maten taartjes per post. Zo kunt u een keuze maken uit: Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Walnoot Sinaasappel Banket en Chocolade Banket. Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten te mixen in een groter formaat combinatiebox. Hierdoor heeft de ontvanger een heerlijke proeverij aan brievenbustaartjes om van te genieten. 

Brievenbus cadeau 

Een brievenbus cadeau ontvangen van brievenbusbanket.nl is een prettige en unieke ervaring. Zodra de ontvanger het doosje opent vindt diegene daar als eerst een ansichtkaart met een persoonlijk bericht van de verzender. Hierna kan de ontvanger samen of alleen genieten van dit taartje per post. 

Een brievenbus cadeau versturen van brievenbusbanket.nl is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerst bezoekt u de webshop van brievenbusbanket.nl, vervolgens maakt u een keuze uit het assortiment, daarna kunt u gratis een persoonlijke boodschap toevoegen en makkelijk afrekenen met IDEAL. U kunt een brievenbus cadeau versturen voor verschillende gelegenheden. Valentijnsdag en Moederdag komen er weer aan, maar een kraam of verjaardag cadeau op afstand is ook zeer geschikt. 

Zakelijk bestellen

Zitten uw collega’s of personeel thuis door de huidige situatie? Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt of zakelijke bestellingen. Of u nou 10 of 10.000 stuks taartjes per post wilt versturen voor zakelijke relaties, het is geen probleem voor brievenbusbanket.nl

Sinds kort kunt u ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl per telefoon of via de mail. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

 

 

https://www.brievenbusbanket.nl/