Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Andersgedenkmonumenten, persoonlijk en bijzonder

Een eerlijke en persoonlijke aanpak

Zoals onze naam al doet vermoeden, pakken wij het bij Andersgedenkmonumenten net een beetje anders aan. Wij geloven in een eerlijke, geduldige en bovenal persoonlijke aanpak. Een dierbare verliezen is altijd verdrietig en wij begrijpen dat u er in deze periode misschien nog niet meteen toe bent om na te denken over een grafsteen, grafmonument of urn. Bij Andersgedenkmonumenten gunnen wij u de tijd om goed na te denken over uw keuze. Ons team zet zich met hart en ziel in om u te adviseren. In persoonlijke gesprekken vormen wij een goed beeld van uw dierbare en met die informatie kunnen wij u van het beste advies voorzien.

Grafstenen en grafmonumenten

Wij hebben een ruime keuze aan grafstenen en grafmonumenten. U kunt bij ons terecht voor een compleet grafwerk, een klassieke grafsteen en alles daar tussenin. We hebben daarnaast boeken, zuilen, harten en sokkels in ons assortiment. Onze specialisten adviseren u en denken met u mee. In een of meerdere persoonlijke gesprekken, komen we samen tot de keuze die volledig bij uw gevoel aansluit. Budget is bij ons geen taboe. Ook als u een lager budget beschikbaar heeft, dan is er bij ons voldoende keuze. Wij doen geen enkele concessie aan kwaliteit. Qua materiaal bieden wij naast verschillende soorten steen, tevens de optie om RVS toe te passen. Een combinatie met glas is bij ons ook mogelijk. Glas biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld een foto of kunstwerkje aan het grafmonument toe te voegen. We hebben grafstenen en grafmonumenten die we al binnen 1 maand kunnen leveren. Als u iets meer maatwerk wilt, dan kan de levertijd oplopen tot 3 maanden. Ook hierover adviseren wij u open en eerlijk.

Urnen

Wij hebben een ruim assortiment aan urnen. Deze kunt u in onze webshop bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk om de verschillende urnen in onze showroom te komen bekijken. In de showroom hebben wij altijd betrokken en kundige mensen die u direct van een persoonlijk advies kunnen voorzien. Onze urnen zijn in verschillende materialen beschikbaar, onder andere: glas, hout, messing, tin, glasfiber, marmer en Cloisonne. De Cloisonne urn is een bijzondere urn. Deze urn is traditioneel handgemaakt van messing dat met koperdraad is ingelegd en daarna met emaille is gevuld.

De juiste persoonlijke keuze

Bij Andersgedenkmonumenten geloven erin dat we voor iedereen datgene kunnen bieden wat het beste bij de persoonlijke wensen past. U kunt bij ons ook terecht voor een islamitische grafsteen of een Chinees grafmonument. Bij ons kunt ook daarnaast voor ieder budget terecht. Ongeacht budget kunt u ervan uit gaan dat wij er iets bijzonders van maken en dat uw dierbare op de wijze die u voor ogen had herdacht zal worden.Oriënteert u zich verder op onze website!

https://www.andersgedenkmonumenten.nl/