Samen in Zaken
Image default
Banen en opleidingen

Wordt NLP Practitioner en leer patronen in gedrag en denken herkennen

Met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) leer je patronen in gedrag en denken te herkennen waar je je normaal gezien niet bewust van bent. Hierdoor ga je jezelf beter begrijpen en ga je beter communiceren met anderen. Dat geeft je meer controle in je leven en biedt met name uitkomst wanneer je voor je werk anderen coacht, aanstuurt of op een bepaalde manier begeleidt. De technieken die je als NLP Practitioner aanleert, geven jou namelijk handvaten om beter te luisteren naar anderen en op hun motivaties in te spelen.

Een opleiding die theorie aanvult met goede oefeningen voor de praktijk

Wanneer je NLP ook wilt toepassen voor je persoonlijke ontwikkeling of om verder te komen in je werkende leven, kun je een cursus NLP Practitioner volgen bij RaVisie. Je leert dan allerlei technieken aan op het gebied van NLP. Hierbij hoort uiteraard een stuk theorie, maar dat is niet het enige waar de opleiding op focust. Er wordt namelijk ook veel geoefend met de technieken, zodat jij goed voorbereid bent op de praktijk. Wat je qua theorie leert, ga je in de daarop volgende dagen meteen toepassen, waardoor de kennis beter blijft hangen. Bovendien is het hierdoor een interessante opleiding met veel interactie.

Volg een erkende opleiding

Tijdens een cursus NLP Practitioner bij RaVisie leer je een breed scala aan technieken aan. De inhoud van de opleiding voldoet aan de richtlijnen van de Society of Neuro Linguistic ProgrammingTM. Dit betekent dat je een erkende opleiding volgt. Bovendien ontvang je aan het eind van de opleiding een certificaat. Je doet dus waardevolle kennis op en ontvangt een bewijs dat je de opleiding succesvol hebt afgerond. Dat bewijs kun je eventueel toevoegen aan je cv. Maar ongeacht de toegevoegde waarde voor je cv heeft NLP sowieso veel waarde voor jouw persoonlijke leven. Nadat je deze cursus hebt gevolgd, kun je namelijk onder andere beter omgaan met conflicten, waardoor je minder gestrest door het leven zal gaan.

https://ravisie.nl/