Samen in Zaken
Image default
Dienstverlening

Wat zijn de 0201 dozen van FEFCO

FEFCO dozen zijn gemaakt van golfkarton en er is veel variatie in de soorten, omdat er veel variatie inzit kan het voor verwarring zorgen. FEFCO is een nummeringssysteem dat zo is ontworpen dat fabrikanten het kunnen gebruiken om codes aan de dozen te koppelen. Met deze codes kunnen bedrijven of consumenten altijd de dozen krijgen die ze nodig hebben, ongeacht de fabrikant. FEFCO heeft veel internationale standaarden opgesteld, wat FEFCO erg praktisch maakt. FEFCO staat voor Federation of European Cardboard Manufacturers.

De Amerikaanse vouwdoos FEFCO 0201

De Amerikaanse vouwdoos FEFCO 0201 is de bekendste doos in het FEFCO nummeringssysteem. De FEFCO 0201 is een standaard vouwdoos, waarbij aan beide kanten van de doos flappen zijn die je in elkaar kan vouwen en verstevigen met tape. Doordat er aan beide zijden flappen zitten, maakt het niet uit of de onderkant of bovenkant gebruikt wordt, alleen als er natuurlijk een logo of tekst op staat. Het gemak van de verpakkingsdoos maakt het de meest populaire verpakkingsdoos onder ondernemers.

FEFCO dozen volledig op maat bestellen

FEFCO-dozen kunnen worden aangepast en besteld, en hebben verschillende kleuren en stijlen. U kunt ze ook wijzigen door tekst of logo’s toe te voegen. U dient de doos zelf in elkaar te zetten. Het FEFCO vouwsysteem is heel eenvoudig. Je hoeft ze alleen maar dicht te vouwen en de bodem af te sluiten met tape om de doos hard te maken. Daarom worden FEFCO-dozen plat geleverd, wat ook te maken heeft met het feit dat deze minder ruimte in beslag neemt, waardoor er meer dozen kunnen worden geleverd.

https://endlessbranding.com/FEFCO-201-dozen