Samen in Zaken
Image default
Banen en opleidingen

Wat moet je weten als je je gaat inschrijven bij een uitzendbureau in Breda?

Als je je gaat inschrijven bij een uitzendbureau in bijvoorbeeld Breda, dan moet je allerlei gegevens invullen. Met deze informatie zorgt het uitzendbureau namelijk voor een zo goed mogelijke match. Bij de meeste uitzendbureaus is online inschrijven mogelijk. Men vraagt eerst om je NAW-gegevens, andere contactgegevens en leeftijd. Er wordt niet alleen om je e-mailadres gevraagd, maar ook om je telefoonnummer, zodat men persoonlijk contact met je kan opnemen. Dit is bijvoorbeeld het geval om een afspraak te maken voor een intakegesprek op het kantoor van Raaak Personeel.

Ontvang extra informatie van dit uitzendbureau in Breda

Als je al je gegevens hebt gegeven en de afspraak voor een intakegesprek staat, dan wordt er gevraagd om je CV. Het doorgeven van je gegevens en het versturen van je CV loopt vooral online. Als je je gaat inschrijven bij dit uitzendbureau in Breda, dan hoef je je niet druk te maken over hoe je CV eruitziet. Raaak Personeel heeft namelijk een bestaand format, waarin ze jouw CV gieten voordat ze dit naar verschillende bedrijven sturen. Het is dus genoeg als je een Word-bestand met alle gegevens op een rij stuurt.

Waar moet jouw CV uit bestaan?

Het is vooral belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie op je CV zet als je gaat solliciteren via het inschrijven bij een uitzendbureau in Breda. Werkgevers zijn namelijk ook geïnteresseerd in randzaken, bijvoorbeeld je nevenactiviteiten. Zet het dus ook zeker in je CV als je vrijwilligerswerk hebt gedaan.

Noem ook zeker je bijbaantje

Zeker in het begin van je carriere is het belangrijk om ook bijbaantjes zoals vakkenvuller of postbezorger te noemen. Het inrichten van een schap in de supermarkt is natuurlijk heel anders als het bouwen van een website, maar door het noemen van bijbaantjes op je CV, kun je wel laten zien dat je graag de handen uit de mouwen steekt.

https://www.raaakpersoneel.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat tijdelijke projecten in goede banen leiden door gedreven interim management

Scriptiebegeleiding voor iedereen die vast loopt bij zijn scriptie

Projectleider Civiele Werken