Samen in Zaken
Image default
Zakelijk

Wat is een palletheffer en hoe werkt het?

Met een palletheffer in een bedrijf hoeft er niet meer te worden getild en gesjouwd met pallets. Hiermee ontzie je de medewerkers enorm en daarmee kun je het verzuim naar beneden halen. Vooral in magazijnen of fabrieken is een palletheffer onmisbaar. Processen kunnen worden versneld waardoor de productiviteit ook hoog blijft. Dit zorgt weer voor een betere omzet of betere doorstroming binnen het bedrijf. Met een palletheffer worden pallets eenvoudig verplaatst of gekanteld. Zelfs pallets op de bovenste stelling plaatsen gaat moeiteloos met behulp van een palletheffer. Er zijn diverse soorten palletheffers waar je uit kunt kiezen. Zo kies je eenvoudig een model wat aansluit bij de wensen van het bedrijf.

Efficiënter en veiliger werken met een palletheffer 

Volgeladen pallets kunnen erg zwaar zijn. Zeker als je er meerdere tegelijk moet verplaatsen. Met behulp van de palletheffer is dit kinderspel. Met de toevoeging van deze tilhulpen en palletheffers kun je veel efficiënter en sneller werken. Je kunt ervoor kiezen om een palletheffer in de standaard afmeting aan te schaffen of je kiest voor een ander model. Deze zijn ook op maat te maken zodat ze perfect aansluiten bij het bedrijf. De hoogwaardige tilsystemen en palletheffers gaan jarenlang mee en ontlasten de medewerkers op de werkvloer. Daarnaast zorgt het voor een hoop veiligheid en kunnen meerdere items per keer worden verplaatst. Hierdoor worden processen binnen het bedrijf versneld. 

Diverse tilhulpen voor het versnellen van werkprocessen

De tilhulpen van Roosen BPL zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn onmisbaar in magazijnen, fabrieken of andere bedrijven waar met grote en zware pallets wordt gewerkt. Met de toevoeging van een tilhulp werkt je op een veilige en snellere manier. Met de tilhulpen kunnen pallets, rollen, vaten en tonnen, metalen producten, dozen en nog veel meer worden verplaatst. De tilhulpen zijn daarnaast eenvoudig te bedienen en het verplaatsen gaat vele malen sneller dan wanneer dit met de hand wordt gedaan. Meerdere items kunnen per keer worden verplaatst waardoor je efficiënter te werk kunt gaan. Daarnaast gaat het verzuim aanzienlijk omlaag doordat de medewerkers niet meer hoeven te tillen.