Wat geef je nu als huwelijkscadeau?

De meeste mensen gaan eens in hun leven trouwen, hierbij hoort natuurlijk een huwelijkscadeau. Het is echter niet makkelijk om te beslissen wat dit uiteindelijk gaat worden, wordt het een mooi sieraad of is dit weer te duur? Moet het iets worden wat veel materiële waarde heeft of gaat het meer om het gebaar, dit zijn allemaal soorten vragen die door je hoofd gaan als je een huwelijkscadeau gaat kopen, Jilster biedt trouwens ook huwelijkscadeaus aan, veel mensen vinden deze tijdschriften heel tof, je kunt namelijk zien wat je allemaal deed in de tijd dat je ging trouwen of wat je naasten allemaal over je denken, meestal is dit positief, anders schrijf je natuurlijk niet. Ik heb gelukkig nooit last gehad van dit duivel dilemma, ik ben namelijk nooit getrouwd en heb ook geen plannen om dit te doen, dit allemaal wegens de idiote traditie van het huwelijkscadeau, is toch belachelijk, een bruiloft is al duur zat en dan komt dit er ook nog bij.

De gruwelijke nadelen aan een huwelijkscadeau

Bij Jilster zijn de mensen allemaal heel lovend over een huwelijkscadeau, dit is natuurlijk logisch, zij verdienen er hun brood mee. In dit geval stimuleer je het natuurlijk om een huwelijkscadeau te kopen want anders gaat de zaak failliet. Dan zou het net zoiets zijn als wasmachines verkopen en vervolgens tegen je klanten vertellen dat kleren wassen totaal overbodig is, alles draait om geld in deze wereld mensen, alles wordt vanuit commercieel oogpunt verteld. Voor niets gaat de zon op is mij altijd verteld. Maar nog een nadeel aan een huwelijkscadeau van bijvoorbeeld Jilster is dat het in de meeste gevallen nooit goed is, vrouwen zijn al niet snel tevreden en dan is een huwelijkscadeau ook nog iets waar het op veel zondagmiddag koffie drinken met familie sessies over gaat, echt verschrikkelijk. Dan moet het ook nog iets goeds zijn, echt niet eenvoudig dit allemaal

Meer weten?

Wil u meer weten over het huwelijkscadeau van Jilster, kijk dan op de website. Ik ben dus niet echt een voorstander van het begrip huwelijkscadeau, maar het concept van Jilster is wel uniek hoor, dit moet ik dan ook wel weer zeggen, kijken dus.

Bezoek de website voor meer informatie :