Samen in Zaken
Auto

Voor originele VW parts is Paruzzi hét adres!

Kever onderdelen zoals een stuurnaaf, accudeksel en benzinekraan zijn 24/7 online te bestellen bij Paruzzi. Deze shop is favoriet bij Beetle fans over de hele wereld. Paruzzi vertegenwoordigt meer dan de 250 merken. Daaronder vallen VW Classic Parts uit de Duitse Classic magazijnen en een hoogwaardige eigen productielijn.

Kwaliteit staat voorop, net als goede en snelle service. Ook Kever accessoires zitten in het assortiment van Paruzzi. Je kunt dan denken aan een gereedschap set met opbergtasje, sleutelhangers en montagepasta. Naast volwaardige webwinkel is Paruzzi ook een uitstekende vraagbaak. Je kunt er terecht voor technische info en handleidingen.

Voor elk type Volkswagen heeft Paruzzi een magazine samengesteld. Dit is een prachtig full color tijdschrift met beschrijvingen in het Engels, Nederlands en Frans. Als jij dit boekwerk bestelt, krijg je er een Paruzzi-cadeaubon bij van € 10,00. Je krijgt het gratis opgestuurd als je een bestelling van € 50,00 of meer doet. Jaarlijks verschijnt een nieuwe versie van dit Paruzzi magazine. De digitale editie wordt regelmatiger up-to-date gehouden.

Kever motoren repareren is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over onderdelenkennis en technisch inzicht beschikken. Bij Paruzzi kun je zowel losse onderdelen bestellen als compleet gereviseerde motoren. Een paar voorbeelden van parts die veel verkocht worden:

· distributie spanrol,

· cilinder en zuigerset,

· carter-ontluchtingsfilter,

· carterdeksel-set,

· carburateur inspuitbocht,

· olievuldop,

· dynamo achter-plaat.

Revisiemotoren bouwt het Paruzzi-team al sinds 1998 in eigen beheer. Op iedere motor zit twee jaar garantie. De luchtgekoelde motoren zijn geschikt voor ongelode benzine. Wil je je oude motor inruilen? Paruzzi neemt ‘m graag aan. Er zijn altijd onderdelen die schoongemaakt, opgeknapt en hergebruikt kunnen worden. Misschien heb je wel interesse in een getunede motor? Ze hebben een grotere cilinderinhoud en dus meer vermogen. Je kunt kiezen voor 1161 cc of 1775 cc.

Voor vragen over revisiemotoren kun je contact opnemen met Paruzzi via: +31(0)113-503555 of info @ paruzzi .com. Vind je het leuk langs te komen? Bij deze ben je van harte uitgenodigd aan de Kreeft 16 in Yerseke.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.paruzzi.com/nl