Versterk uw merknaam met een muziekproductie

Reclame maken kan op veel manieren: digitaal, print, televisie of radio. Kiest u voor de laatste optie dan speelt geluid een grote rol. De voice-over hoort de juiste toon hebben en de muziek moet bij uw boodschap passen. Bij Studio QKLQ vindt u een groot aanbod aan voice-overs waarin u vast de juiste stem voor uw boodschap ontdekt. Maar ook beschikt dit bedrijf over een muziekproductie studio. Wanneer u uw eigen muziek laat produceren heeft dat twee voordelen. Ten eerste heeft u een unieke sound. Daarbij heeft u niets te maken met Buma/Stemra. De muziekproducties van Studio QKLQ zijn namelijk niet ondergebracht bij deze instelling.

Zorg voor een muzikaal logo

Bij een radio reclame laten maken door Studio QKLQ zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u voor allerlei muziekgenres kiezen: van pop en dance tot en met jazz en klassiek. Bovendien kan, indien er grote haast is, uw muziekproductie binnen zes dagen klaar zijn. Verder kunt u uw merk op de radio ook herkenbaarder maken via een soundlogo. Dit is een korte herkenbare tune die bij uw merk hoort. Het is eigenlijk een muzikaal logo die op de radio net zo belangrijk is als het bedrijfslogo op uw briefpapier of uw website.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een radiocommercial of een muziekproductie? Neem dan eens een kijkje op de website van Studio QKLQ. Hier kunt u overigens ook terecht voor allerlei videoproducties.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.studioqklq.nl