Samen in Zaken
Dienstverlening

Verklein brandgevaar met Scope 8 of 10 inspectie

Als u in het bezit bent van elektrotechnische installaties is het belangrijk dat deze met regelmaat worden gecontroleerd door professionele en gecertificeerde inspecteurs. Bij deze inspecties wordt over het algemeen voornamelijk gekeken naar de NEN 3140 en NEN 1010 normen. Door enkel op deze punten een inspectie uit te voeren, wordt het mogelijke brandgevaar achterwege gelaten. Het is daarom aan te raden een Scope 8 en Scope 10 inspectie te laten doen. Hiermee wordt elektrocutie voorkomen en kan uw persoonlijke veiligheid worden gegarandeerd. Gelukkig zijn er diverse bedrijven die u hierbij kunnen helpen. Zo kunt u bijvoorbeeld de hulp inschakelen van Omega Inspectie. Bij dit bedrijf werken enkel professionals die over de juiste expertise beschikken.

Laat voor de installatie uw installatietekening bekijken

Naast Scope 8 en Scope 10 inspectie op u huidige installaties, is Omega Inspectie ook de juiste partij voor diverse andere werkzaamheden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij hen terecht om installatietekeningen te laten controleren. Dit kunt u het beste laten doen voordat de installatie plaatsvindt. Zo voorkomt u eventuele vervelende onderhoudskosten tijdens de inspectie omdat achteraf toch bepaalde factoren niet kloppen. Mogelijke problemen worden vooraf getackeld zodat er geen wijzigingen hoeven worden doorgevoerd. Dit is ontzettend handig als uw bedrijf niet vooruit kan zonder de geïnstalleerde installaties. U wilt natuurlijk niet dat uw medewerkers zitten te wachten als de installaties tijdelijk buitengebruik zijn.

Al meer dan dertig jaar ervaring

Omega Inspectie is ontzettend divers en kan daarom probleemloos een NEN 1010, NEN 3140, NTA 8220 en Scope 8, 10 of 12 inspectie uitvoeren. Naast uw elektrische installaties helpt het deskundige personeel u ook graag met het uitvoeren van inspecties aan laders, arbeidsmiddelen en trappen. Met al ruim dertig jaar ervaring weten zij als geen ander hoe belangrijk inspecties zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de website van deze specialist.