Samen in Zaken
Zakelijk

Vergaderen in de natuur

Vergaderen – om iets te bespreken, om besluiten te nemen (Van Dale, 2017). Grote kans dat deze besluiten in de daarvoor bestemde vergaderruimte bij u op kantoor worden genomen. Vergaderingen op kantoor zijn natuurlijk het gemakkelijkst, maar onderzoek toont aan dat dit de efficiëntie van de vergadering niet persé bevordert. Wist u dat vergaderen in een andere omgeving dan kantoor niet alleen de vergadering zelf ten goede komt, maar ook beter is voor de werknemers zelf?

Frisse lucht bevordert creativiteit

Uit onderzoek is gebleken dat vergaderen buiten in de natuur bijdraagt aan een verhoogde creativiteit én een verbeterde onderlinge houding tussen werknemers. Hetzelfde onderzoek stelt dat één uur per dag in de buitenlucht doorbrengen al direct zichtbare effecten toont. Zo kunnen wandelingen bijdragen aan een verruiming van ideeën en inzichten terwijl u tegelijkertijd beweegt. Verder draagt natuurlijk daglicht bij aan het vitamine D-gehalte en heeft dit een ontspannende werking. Oftewel: redenen genoeg om eens externe vergaderlocaties in overweging te nemen. 

De Veluwe, dat is genieten!

Vergaderen in de buitennatuur, waar kan dat beter dan op de Veluwe? Kies een unieke vergaderlocatie in Apeldoorn. Overleg in een luxe vergadertent midden in het bos, of in een Pipowagen. Is dat iets te gewaagd of laat het weer een vergadering in de buitenlucht niet toe? Overweeg dan een luxe vergaderruimte in Apeldoorn bij de Cantharel. Aangenaam binnen, maar wél met een eigen balkon of dakterras. Ideaal om toch even een luchtje te scheppen en vitamine-D binnen te krijgen.

De vergaderlocaties zijn bovendien modern en ruimtelijk ingericht en voorzien van alle luxe vergaderfaciliteiten die u zich wenst. Mocht de zon doorbreken, dan staat u direct op de Veluwe. Dit is namelijk de achtertuin van het congrescentrum Apeldoorn – de Cantharel.

Hotel Apeldoorn, de Cantharel

Bovenstaande vergaderruimtes worden aangeboden door het congrescentrum van Hotel Apeldoorn – de Cantharel. U heeft keuze uit diverse vergaderarrangementen of kunt uw eigen arrangement samenstellen. Het creatieve sales team staat voor u klaar om de perfecte vergadering te organiseren. Bij interesse neemt u telefonisch contact op via 055 541 44 55 of mailt u naar sales@vandervalkapeldoorn.nl.

Bezoek de website voor meer informatie :