Samen in Zaken
Image default
Zakelijk

Redenen om te kiezen voor wagenpark telematica

Met wagenpark telematica wordt de bedrijfsvoering verbeterd doordat je voorzien bent van alle nodige inzichten. Zo wordt alle data in de juiste context gebracht wat bijdraagt aan de optimalisatie van het wagenparkbeheer. Daarnaast kan een deel van de Co2 uitstoot worden verminderd. Door samen te werken met Geotab krijg je meest omvangrijke realtime gegevens die er maar zijn. De hardware van de voertuigen en de installatie van Geotab kan binnen enkele seconden met het Geoweb Platform worden verbonden. Er kan op termijn flink op de kosten worden bespaard dankzij het uitvoeren van een analyse. 

Een slimmere beheersing van je wagenpark

Door gebruik te maken van telematica heb je direct overzicht in van alle voertuigen. Op de kaart kun je precies zien welk voertuig waar is. Wanneer er vragen komen over een levering kun je precies de aankomsttijden zien. Ook kan er worden gekeken hoe lang een bepaald voertuig op een locatie is geweest en of de levering is afgeleverd. Hierdoor voorkom je problemen met de klant. Met Telematica kun je ook een kortere route uitstippelen om zo op de brandstofkosten te besparen. Daarnaast krijg je ook inzicht in het rijgedrag van de medewerkers. Je ziet direct wie de meeste brandstof verbruikt en waar er aanpassingen verricht kunnen worden. Op die manier draag je bij aan de vermindering van Co2 uitstoot en bespaar je flink op brandstofkosten. 

Het rijgedrag van alle medewerkers in kaart

Met Telematica heb je inzicht in het rijgedrag van alle medewerkers. Zo zie je direct wie er te hard rijdt, wie hard moet remmen of wie bochten afsnijdt. Je kunt de medewerkers aanspreken op dit gedrag om de rijveiligheid hoog te houden. Hiermee worden ook weer verkeersboetes bespaard en de kans op ongelukken wordt verkleind. Een normaal rijgedrag draagt daarnaast bij aan een langere levensduur van de auto. Hierdoor bespaar je weer op onderhoudskosten of de aanschaf van nieuwe voertuigen. Voor meer inzicht in de gegevens van het wagenpark kies je voor Moove Connected Mobility. Hiermee haal je alle benodigde gegevens waar jij weer mee verder kunt. Op termijn bespaar je flink op de kosten doordat je kunt bezuinigen op brandstof, verkeersboetes, nieuwe voertuigen en nog veel meer.