Samen in Zaken
Webdesign

Professionele website laten maken

Ik wou graag een professionele website laten maken. En dat heb ik allemaal door SiteToGo laten doen! Graag vertel ik daar in dit artikel meer over. Onder andere over waarom ik een professionele website laten maken wil, hoe ik SiteToGo heb gevonden en natuurlijk hoe mijn website uiteindelijk is geworden!

Bij SiteToGo een professionele website laten maken

Uiteindelijk heb ik mijn professionele website laten maken dus aan SiteToGo overgelaten. En daar ben ik hartstikke tevreden mee! Ik vond hen toen ik ging zoeken op het internet naar een webdesign bureau. En vervolgens stonden zij direct bovenaan. Dat vind ik in ieder geval erg belangrijk, omdat ik met mijn eigen professionele website ook graag hoog in Google wil komen. En iedere website bouwer roept dat wel, maar uiteindelijk is er maar één die die plek ook bezit. En in dit geval is dat dus SiteToGo. Daarom ben ik naar de website gegaan. En daar zag ik dat zij voor een vaste prijs van €450,- websites maken! In vergelijking met concurrenten was dat in ieder geval al lager. Want sommigen hadden een hogere vaste prijs. En anderen een lage prijs, maar daar kwamen nog flink wat honderden euro’s bovenop totdat je een fatsoenlijke website had. Vervolgens ben ik naar de website voorbeelden van SiteToGo gegaan. En daar zag ik de meeste mooie websites! En ze zagen er allemaal ook nog eens heel erg professioneel uit. Precies wat ik zoek voor mijn eigen bedrijfje, een startend accountantskantoor.

Mijn eigen website

Vervolgens zijn ze bij SiteToGo aan de slag gegaan met het maken van de website. En het eindresultaat is fantastisch! Ook de communicatie tussendoor was heel erg goed. Ik werd opgebeld met de vraag van hoe ik graag zou willen dat mijn professionele website eruit komt te zien. Ik kan SiteToGo dan ook van harte aanbevelen!

Bezoek de website voor meer informatie :