Samen in Zaken
Gezondheid

Ook in 2018 kiest zorgverzekeraar Salland voor kwaliteit

Voor een eerlijke basispremie zorgverzekering 2018 kunt u terecht bij zorgverzekeraar Salland. Wij streven naar uitstekende zorg en een eerlijk premiebedrag. Als zorgverzekeraar vinden wij het onze taak topzorg in uw regio te garanderen. Wij werken sinds jaar en dag samen met diverse zorgverleners en proberen samen de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Ook het terugdringen van wachtlijsten hoort daarbij. Wij kennen geen winstoogmerk en een aanzienlijk deel van de zorgpremie, maar liefst 96%, investeren wij in zorgverbetering. Daarnaast bieden we volledige keuzevrijheid: u kunt terecht bij ieder ziekenhuis of bij iedere huisarts in Nederland.  

Zorgpremie verlagen

Met de wettelijk verplichte basisverzekering bent u verzekerd voor spoedeisende, noodzakelijke medische behandelingen. Bij Salland is het mogelijk de premie voor de basisverzekering te verlagen door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het principe is eenvoudig: uw premie wordt lager naarmate uw eigen risico-bedrag omhoog gaat.

De verplichte basisverzekering aanvullen

Naast een Salland basisverzekering kunt u kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen. Ook is het mogelijk om de basisverzekering aan te vullen met een losse tandartsverzekering. Erg handig, aangezien er geen vergoeding is voor tandartskosten bij volwassenen vanuit de basisverzekering. Heeft u een zoon of dochter die binnenkort een beugel nodig heeft? Ook dan is een aanvullende verzekering geen gek idee. De vergoeding van een beugel valt namelijk buiten de basisverzekering; ook voor jongeren tot 18 jaar! Tot slot nog een tip. Met de Salland nieuwsbrief kunnen we u de komende tijd op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rond de zorgpremie 2018. Schrijf u vandaag nog in.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.salland.nl/