Samen in Zaken
Image default
Woningen

Neem voor uw expats een verhuurmakelaar in Amsterdam in de arm

Een verhuurmakelaar in Amsterdam in de arm nemen is handig als u voor langere tijd buitenlandse werknemers in Amsterdam wilt hebben. Misschien omdat uw hoofdkantoor in Amsterdam is gevestigd of omdat uw werknemer tijdelijk op locatie bij een belangrijke klant moet zijn. De reguliere huur huizenmarkt is voor deze situaties niet ideaal omdat ze er vaak van uit gaan dat de huurder minimaal 12 tot 24 maanden blijft en zijn eigen inboedel meebrengt. Hoewel elke verhuurmakelaar in Amsterdam u bij het zoeken naar woonruimte voor uw werknemers zal ontzorgen is niet elke verhuurmakelaar ervaren met uw specifieke vragen. Het is daarom handig om een verhuurmakelaar als Haagen & Partners in de arm te nemen die gespecialiseerd is voor expats van grote bedrijven in Amsterdam.

Eisen en wensen

Als u met een gespecialiseerde woningbemiddelaar in Amsterdam in zee gaat zal hij direct met u om tafel gaan om uw eisen en wensen op papier te zetten. Wat is uw budget? Waar moet uw werknemer zijn? Komt uw werknemer alleen, of brengt hij zijn gezin mee? Is er behoefte aan een appartement vlak bij het kantoor, of wilt uw expat een iets groter huis met tuin in een goed bereikbare buitenwijk met een internationale basisschool voor de kinderen om de hoek? Etc. etc.Aan de hand van uw wensenlijst zal de woningbemiddelaar in Amsterdam in zijn portfolio kijken en een lijst opstellen met geschikte woningen. Wanneer u en uw werknemer een woning hebben gevonden die voldoet aan alle eisen start de verhuurmakelaar de onderhandelingen en regelen ze al het papierwerk, zodat u zo min mogelijk tijd en zorgen kwijt bent aan de huisvesting van uw expats.

Wie zijn goede verhuurmakelaars in Amsterdam?

Een goede verhuurmakelaar in Amsterdam is iemand die niet alleen gespecialiseerd in het vinden van huisvesting voor expats, maar is ook aangesloten bij verenigingen zoals de VVA en de NVM. Een voorbeeld van een goede verhuurmakelaar die hier precies aan voldoet is Haagen & Partners in Amsterdam. Doordat ze aangesloten is bij de VVA en de NVM weet u zeker dat u met een betrouwbare partij in zee stapt.

https://haagen-partners.nl/

Gerelateerde artikelen

Snel uw huis verkopen zonder makelaarskosten

Landgraaf en de Oostelijke Mijnstreek

Aangenaam oud worden doet u in dit verzorgingshuis te Groningen