Samen in Zaken
Zakelijk

Koop een koeltoonbank om uw producten zo lang mogelijk vers te houden

Voor veel horecaondernemingen is het een onmisbaar meubelstuk: de koeltoonbank. Met behulp van deze gekoelde vitrine houdt u uw vlees, dranken, gebak of andere soorten hapjes vers én biedt het een goede presentatiemogelijkheid. Heeft u nog geen professionele koeltoonbank staan, maar zou u er wel graag een willen? Dan is het zeker aan te raden om het ruime assortiment van Koeltechnisch Buro Midden Nederland te bekijken.

Een breed scala aan professionele diensten

Koeltechnisch Buro Midden Nederland staat al ruim 40 jaar goed bekend bij diverse winkels, supermarkten, ziekenhuizen, zorginstellingen, restaurants en groothandels. En met goede reden! Zij leveren namelijk producten van hoge kwaliteit en een fantastische service. Daarbij hanteren zij een breed scala aan professionele diensten en producten voor bedrijfskoeling en airconditioning.

De verschillende soorten koeltoonbanken

Als het om koeltoonbanken gaat, heeft u bij deze aanbieder dan ook voldoende keus. Kies een toonbank met geforceerde koeling wanneer u wilt dat uw producten in optimale staat verkeren. Door middel van luchtcirculatie wordt deze toonbank gekoeld wat het zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld frisdranken, verpakte vleeswaren, groenten en fruit. In hun aanbod vindt u de Koops Classic, Koops Straight en Koops Round. Allemaal hebben ze zo hun eigen specificaties. Laat u daarom adviseren over het aanbod zodat u een toonbank koopt die precies aan uw wensen voldoet.

Een totaalconcept

Bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland leveren ze u graag een totaalconcept: van aanschaf tot levering en van onderhoud tot reparaties. Zij werken met de nieuwste technieken en zijn onder meer nauw betrokken bij de fabricatie van hun eigen koelmeubels. Heeft u voor uw winkels, supermarkten of bijvoorbeeld restaurant een koeltoonbank nodig? Of wellicht andere koelmeubels en koel- en vriescellen? Bekijk het gehele assortiment eenvoudig online of breng een bezoek aan hun showroom in Ingen. Neem contact met hen op voor meer informatie en ze staan u graag te woord.

https://middennederland.nl/