Samen in Zaken
Image default
Gezondheid

Is het mogelijk van uw hernia af te komen zonder operatie?

Maar liefst twee miljoen Nederlanders hebben last van nek- of rugklachten volgens Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Zorg. Daarvan is een hernia de meest voorkomende specifieke pijnklacht, dus een lichaamspijn met aanwijsbare oorzaak. Vaak gaat met de juiste behandeling hernia vanzelf weer over. Zelfs wanneer er een advies is uitgesproken om te opereren, kunt u eerst kiezen om een specifieke behandeling in te zetten. Wilt u weten hoe dit zit, dan leggen wij dat u graag uit.

Zonder operatie uw hernia behandelen

Met de juiste behandeling kan hernia dus heel goed worden genezen, maar hoe zit dit dan precies? U heeft er vast weleens van gehoord, die ‘kraker’ die even in een half uurtje uw hele lichaam ‘kraakt’. Een mooi woord voor zo’n ‘kraker’ is een chiropractor. Dit is een vakspecialist die volgens een speciale behandeling met druktechnieken, ‘het kraken’, uw zenuwstelsel niet alleen manipuleert, maar ook optimaliseert, zodat uw spierweefsel en wervels weer optimaal functioneren.

Chiropractor Bennekom gespecialiseerd in de behandeling van hernia

Al sinds 1982 helpen de vakspecialisten bij Chiropractor Bennekom patiënten snel van hun nek- en rugklachten af. Door middel van een persoonlijke aanpak en een doelgerichte behandeling, weten zij patiënten snel van hun pijn te verlossen. Hierdoor heeft u ook geen last van wachtlijsten. Voor specifieke pijnklachten, zoals hernia, hanteren zij een specifiek behandeltraject. Hierbij wordt er eerst een uitgebreide analyse gedaan van uw pijnklachten en bijbehorende symptomen. Op basis van deze analyse zal de chiropractor specifieke behandeltechnieken inzetten, om zo meer ruimte te creëren bij de tussenwervelschijven, waardoor de druk en dus de pijn zal verminderen. Hierdoor zal de ruggenwervelkolom weer beweeglijk worden met als doel deze beweeglijkheid te behouden. Indien een operatie toch onvermijdelijk is, zal de chiropractor u doorverwijzen. Ook bij pijn na een herniaoperatie kan Chiropractor Bennekom u heel goed helpen.

https://chiropractiebennekom.nl/