Industriële weegschalen voor iedere branche

Voor een vereenvoudiging van uw bedrijfsprocessen is een industriële weegschalen een echte totaaloplossing. Hiermee kunt u zeer nauwkeurig grotere en zwaardere objecten meten. Dit is een geschikt product voor alle typen bedrijven die actief zijn in één van de branches van de industriële sector. Middels ingebouwde software heeft u eveneens veel meer mogelijkheden dan voorheen. Precieze metingen zorgen vanzelfsprekend voor de beste resultaten. Doorgaans worden de industriële weegschalen gevoed met een accu, waarbij u deze zeer flexibel kunt gebruiken. De belangrijkste elementen van de weegschaal zijn al ingebouwd, waardoor u de professionele plateauweegschaal direct in gebruik kunt nemen.

Industriële weegschalen met een hoog weegvermogen

De industriële weegschaal heeft een extra hoog weegvermogen en dat maakt het verschil binnen uw onderneming. Aangezien u vermoedelijk in een dynamische omgeving functioneert, is het belangrijk om de beschikking te hebben over een robuust product, dat tegen een stootje kan. Met de professionele plateauweegschaal kunt u lange tijd genieten van de beste kwaliteit. Uiteraard worden aan dit product hoge kwaliteitseisen gesteld, want bij metingen wilt u de garantie van een betrouwbare uitkomst. Weet u daarom niet precies welke industriële weegschaal geschikt is voor de branche waarin u werkt, vraag dan om meer informatie bij een professional. GepeS B.V. kan u verder helpen bij de keuze voor een professionele plateauweegschaal die perfect past binnen uw processen. Voor alle informatie betreft de professionele plateauweegschaal, kunt u terecht bij GepeS B.V.

Tarrafunctie en nulstelling 

Veel van dit type industriële weegschalen zijn voorzien van de laatste software. Stel dat u een zwaar object op een pallet of een object in een box wilt wegen, maar niet de pallet zelf; dat was voorheen behoorlijk lastig. Met de tarrafunctie kunt u eenvoudig en uitsluitend het object meten. Simpel, snel en zeer effectief. Ook de nulstelling is een software ingreep die we niet mogen onderschatten. Deze zorgt ervoor dat u een object ook bij de tweede en derde meting in hetzelfde gewicht naar voren ziet komen. Onder de streep koopt u met een industriële weegschaal dus een betrouwbaar en kwalitatief topproduct voor uw bedrijf.