Samen in Zaken
Banen en opleidingen

IAM Consultant

De gegevens van miljoenen Nederlanders moeten worden beschermd; ben jij een IAM-expert die dit probleem kan oplossen?

Wat ga je doen?

Als beveiligingsexpert heb je uitgebreide kennis van oplossingen voor identiteitstoegangsbeheer in bedrijfsomgevingen. Samen met deze opdrachtgever ga je je volledig richten op het opzetten, implementeren en beheren van de IAM-oplossing. Als technisch adviseur weet u precies aan welke informatiebeveiligingseisen uw omgeving moet voldoen en hoe u deze informatie integreert in uw bestaande infrastructuur. U moet ook schakelen tussen de legacy-omgeving en de nieuwe gewenste infrastructuur.

Om deze implementatie succesvol te laten zijn, werk je in een multidisciplinair team van beveiligingsexperts. In dit team is jouw kennis van IAM de leidraad bij het inrichten van de omgeving. Je hebt minimaal 5 jaar consultantervaring en ervaring met de meest voorkomende IAM-oplossingen, zoals OneIdentity, IBM of RSA. Idealiter beschik je over een schat aan IT-kennis en enkele beveiligingscertificeringen, zoals: CISSP, CISA, CIPP / T, CRISK. U kunt ook communiceren en weten hoe u oplossingen moet uitleggen aan leken.

Of de hierboven beschreven inhoud trekt je aan, zodat je goed let op de ontwikkeling van de markt en hoopt je te specialiseren en ontwikkelen op dit gebied. Hierdoor staan ​​ze ook open voor mensen die relevante basiskennis hebben en bereid zijn om te leren.

Wie ben jij?

-Je hebt minimaal de HBO opleiding gerelateerd aan IT afgerond; -Je begrijpt de nieuwste IAM-technologie (IBM, Sailpoint, NetIQ, etc.); -Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; -Tot slot kom je uitdagingen tegen in complexe hightech projecten .

Wat mag je verwachten?

-Het maximale salaris is niet hoger dan €; -Huurgeld; -28 vakantiedagen; -Volledige vergoeding van opleidingsmogelijkheden; -Uitdagende en complexe projecten in een koele omgeving; -Evenals een warm en vriendelijk team en vriendelijke collega’s;

Waar ga je werken?

Dit is een IT-beveiligingsdienstverlener. De taken zijn divers, voornamelijk voor implementatie- of innovatieomgevingen. Dit zal een constant veranderende omgeving creëren waarin je te maken krijgt met uitdagende nieuwe stimuli. Om dit voordeel optimaal te benutten, krijgt u de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en trainingen om uw kennis te vergroten. Uiteindelijk is het doel van de organisatie om de professionaliteit continu te verbeteren. De enige vraag die overblijft is: ben jij de expert die ze zoeken? Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op


https://www.vindazo.nl/keywords/implementatie-consultant.html