Samen in Zaken
Dienstverlening

Hotmelt apparatuur laten onderhouden bij VDL Distritech

Voor mijn bedrijf maak ik heel veel gebruik van mijn hotmelt apparatuur. Omdat ik het zoveel gebruik, was het onderhoud een beetje achterstallig geraakt. En ja, dat heb ik geweten hoor. De installatie stopte ermee en deed niets meer tot ik VDL Distritech had laten komen.

 

Achtergebleven lijmresten

Het bleek dus dat mijn apparatuur last had van achtergebleven lijmresten. Deze hadden de binnenkant van de hotmelt apparatuur compleet vast laten lopen. Gelukkig was het zo opgelost, maar zelf was het me niet gelukt. Ik ben echt blij dat ik VDL Distritech had laten komen. Ze leveren enorm goede service, voor een scherpe prijs.

 

Alle soorten apparatuur

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw hotmelt apparatuur ook toe is aan onderhoud. Ik raad je dan echt aan om VDL Distritech te bellen. Het maakt niet uit van welk merk jouw installatie is. De monteurs zijn bekend met alle merken, hoe omvangrijk of complex het ook is. Ook jouw apparatuur kan eenvoudig onderhouden worden. Op deze manier voorkom je extra kosten.

 

Onbezorgd aan het werk

Nu mijn apparatuur regelmatig in onderhoud is bij VDL Distritech, ondanks dat ik het nog net zo druk heb als eerst, kan ik aan het werk zonder zorgen. Mijn installatie werkt zoals het hoort en ik ben niet bang dat ik weer eens ergens sta met stakende apparatuur.

 

Als jij ook zonder zorgen jouw klanten blij wil maken, dan raad ik je zeker aan om het onderhoud van jouw lijm apparatuur niet te laten liggen! Neem snel contact op met VDL Distritech om ervoor te zorgen dat ook jouw apparatuur het doet zoals je verwacht.

 

VDL Distritech B.V.

Televisieweg 24

1322 AL Almere

Bezoek de website voor meer informatie : http://distritech.nl