Samen in Zaken
Groothandel

Heerlijke rustieke broden van dé broodleverancier voor de horeca

Wil je rustieke broden serveren in jouw restaurant? Kies dan voor Bussing Brood als jouw broodleverancier voor de horeca. Dit bedrijf bereidt al generaties lang ambachtelijk brood volgens oud familierecept. Zij geven het brood nog echt de tijd om te rijzen en dit proef je in de authentieke smaak. Bovendien ziet hun brood er prachtig uit. Je serveert je gasten dan dus niet alleen brood dat erg lekker smaakt, je kunt het gerecht ook nog eens prachtig presenteren. Wanneer je helemaal voor een rustieke uitstraling wilt gaan, serveer je het brood bijvoorbeeld op een plank in plaats van op een bord.

Al generaties lang de lekkerste broden

Bussing Brood is al generaties lang actief als broodleverancier voor de horeca en biedt een ruime selectie aan brood aan. Het assortiment wordt steeds weer uitgebreid met de lekkerste creaties. Wanneer je meer brood op je menukaart wilt zetten, kies je het beste voor brood van deze leverancier. Dan weet je namelijk zeker dat je kwaliteitsbrood koopt. Bovendien adviseren ze je graag over het brood dat het beste bij jouw gerechten past. Zo weet je zeker dat alle ingrediënten volledig tot hun recht komen. Heb je inspiratie nodig voor broodgerechten? Ook dan helpt deze broodleverancier voor de horeca je graag. Ze hebben namelijk diverse originele recepten met brood op hun website staan. Deze zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Proef de broden zelf

Wil je eerst weten wat voor brood je bij deze leverancier kan bestellen, voordat je besluit het aan je menukaart toe te voegen? Vraag dan een sample pakket aan. Zo kun je een selectie van de broden zelf proberen. Daarnaast kom je zo meer te weten over de mogelijkheden en doe je wellicht inspiratie op voor nieuwe recepten. Verder kun je dit moment ook gebruiken om met de broodexperts te overleggen over de broodsoorten die het beste bij jouw restaurant passen. Ze helpen je namelijk graag om van jouw broodgerechten een nog groter succes te maken!

https://bussingbrood.nl/