Samen in Zaken
Webdesign

Geen SEO doe-het-zelver? Laat het over aan de experts!

SEO, een veel voorkomend begrip zodra u met uw bedrijf online ook maar enige rol van betekenis wilt spelen. Wellicht dat u (deels) wel begrijpt waar SEO voor staat, maar bent u zich bewust van alle mogelijkheden? Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie. Zonder SEO wordt uw website niet opgepikt in de zoekmachines als Google, laat staan dat u op die belangrijke eerste pagina komt te staan! Wat kunt u zelf doen en wat laat u over aan een specialist?

Een SEO specialist helpt uw omzet stijgen!
De omzet van uw bedrijf zal vast en zeker ook voor een groot deel online worden bepaald. Dan is SEO behoorlijk belangrijk, zeker als u ervoor wilt zorgen dat die omzet gaat stijgen! Een SEO Specialist kan u hierbij helpen. Voor een groot deel worden de ‘online regels’ bepaald door zoekmachine gigant Google. Zij bepalen waaraan website teksten moeten voldoen, willen die teksten goed scoren binnen de zoekmachine. En Google is daarnaast vrij om die regels te veranderen, waar en wanneer ze maar willen. Een goede SEO-tekst voor nu, betekent dus niet automatisch een goede SEO-tekst voor later! Gelukkig bestaan er wel een aantal basisprincipes rondom SEO die niet zo snel verheven zullen zijn aan grote veranderingen. Nog altijd is het dan wel een pittige klus om ervoor te zorgen dat uw bedrijf daadwerkelijk goed gevonden gaat worden via de zoekmachine. Er zijn meer kapers op de kust!

Wat komt er zoal kijken bij het schrijven van SEO-teksten?
Het is inmiddels een dagelijkse bezigheid voor veel specialisten. Ervoor zorgen dat bedrijven hoger in Google komen te staan en daar ook blijven. Niet geheel onverstandig dus om voor uzelf een goede afweging te maken of u zelf aan de slag gaat, of dit uitbesteedt aan een SEO Expert. Zo iemand is altijd op de hoogte van de actuele ‘spelregels’ en laatste trends die worden gehanteerd voor de online vindbaarheid van uw onderneming. Een specialist weet de juiste lengte van een SEO-tekst. Dit kan variëren, omdat niet elk type tekst als hetzelfde wordt beschouwd door Google. Zo kan er al onderscheid worden gemaakt tussen teksten gericht op uw producten en hoofd- en subcategorieën wanneer u een webshop heeft. Ook zogeheten landingspagina’s (de pagina’s waar bezoekers op terechtkomen wanneer ze bijvoorbeeld op een online advertentie hebben geklikt) en blogpagina’s moeten van goede SEO zijn voorzien.

Linkbuilding is onmisbaar bij SEO!
Naast de lengte, zijn ook de opmaak en inhoud van een tekst belangrijk voor de vindbaarheid. Ook hier zijn weer allerlei slimmigheden aan verbonden die u qua SEO-score veel voordelen kunnen opleveren. Maar het allerbelangrijkste voor het behalen van een goede positie in Google is Linkbuilding. Wilt u verzekerd zijn van de beste specialisten die u helpen met een SEO-strategie op maat? Kies van voor linkbuilding Eindhoven! Zij helpen u met linken vanuit externe website-teksten naar de webpagina’s van uw bedrijf. Relevante links die verwijzen naar uw website zorgen ervoor dat u door een zoekmachine beter wordt gewaardeerd. Maar hier is een juiste balans van hoeveelheid essentieel. Doet u dit te vaak en te veel, dan gaat Google het ‘vervelend’ vinden. Een goede aanpak voor de inrichting van uw SEO-teksten (en dus vindbaarheid van uw bedrijf via zoekmachines) is tijdrovend en ingewikkeld. Wilt u echt scoren? Laat u dan helpen door de experts!

Bezoek de website voor meer informatie :