Geen narigheden door Ceramic Pro

Ceramic Pro is in 2010 ontstaan, er zijn toen heel wat producten gelanceerd die geschikt zijn voor auto’s en je kunt toepassen op oppervlakken als lak, glas, aluminium, stof, leder, rubber en plastic. In de afgelopen zeven jaar heeft Ceramic Pro zich enorm ontwikkeld tot wat het nu is. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van Ceramic Pro is de 9H keramische coating. De glascoating zorgt ervoor dat de laklaag van uw auto permanent wordt verdikt en beschermd. Daarnaast biedt Ceramic Pro erg veel bescherming tegen onder andere krassen, Uv-straling, warmte en ook tegen graffiti. Dit komt doordat de coating waterafstotende eigenschappen bevat en u zo dus beschermt tegen een hele hoop narigheden als graffiti. Klik hier voor Ceramic Pro.

 

Exclusieve aanbieder van Ceramic Pro

 

Le Duc Detail & Styling is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Ceramic Pro en alle ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten houdt. Hierdoor zorgen zij ervoor dat zij altijd de nieuwste ontwikkelingen kunnen doorvoeren en ervoor zorgen dat u als consument van de beste kwaliteit geniet. Dit bedrijf is een exclusieve Ceramic Pro dealer en beschikt over alle benodigde certificaten, hierdoor kunt u uw auto met een gerust hart achterlaten en weer ophalen als deze voorzien is van een mooie Ceramic Pro glascoating laag.

 

Erg veel voordelen

 

Ceramic Pro heeft een aantal voordelen die u erg goed van pas zullen komen. Zo is de Ceramic Pro zeer waterafstotend, zorgt het voor een extreem diepe glans, beschermt het tegen chemicaliën, oxidatie en corrosie, is het hittebestendig, stoot het graffiti af, ook zorgt het voor blijvende bescherming en heeft de Ceramic Pro een hardheid van 9H+. Kortom: allemaal voordelen waarmee u uw auto nog meer zult beschermen en dus nog langer van uw bolide kunt genieten.

 

Zo min mogelijk risico’s

 

Ceramic Pro wordt continu uitvoerig getest op allerlei oppervlakken en auto’s, hierdoor wordt ervoor gezorgd dat de beste kwaliteit continu voorop staat en er vrijwel geen risico’s zullen zijn. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Ceramic Pro voor uw auto? Neem dan een kijkje op de website van Le Duc Detail & Styling om alle mogelijkheden te zien. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken en/of te vragen naar de kosten.

 

Bezoek de website voor meer informatie :