Samen in Zaken
Image default
Dienstverlening

Exacto slotenmaker voor al je sloten en deuren!

Ben je op zoek naar een slotenmaker die je kan helpen met alle problemen rondom sloten en deuren? Zoek dan niet verder, want Exacto slotenexpert is er voor jou! De slotenmaker zit gevestigd in Delft en verricht werkzaamheden in de omstreken. Naast het repareren van sloten en het installeren van deuren, kan Exacto slotenmaker ook advies geven over beveiliging. Hieronder lees je alle werkzaamheden.

Wat doet Exacto slotenmaker

Exacto is een slotenmaker in Delft die je kunt bellen voor verschillende diensten. Woon je in Delft? Dan kunnen ze al met 25 minuten bij jou op de stoep staan. Hieronder lees je alle diensten die ze uitvoeren:

  • Het repareren van sloten
  • Het installeren van sloten
  • Het adviseren over beveiliging
  • Het openbreken van sloten
  • nieuwe sleutels aanmaken
  • Deur openmaken als sleutels binnen liggen of kwijt zijn

Als je problemen hebt met sloten of deuren, aarzel dan niet om contact op te nemen met Exacto slotenmaker! De slotenmaker is bereikbaar via telefoon en e-mail. Heb je vragen? Stel ze gerust, want Exacto slotenmaker helpt je graag verder. Wacht niet langer en neem direct contact op!

Wat kost een slotenmaker?

De slotenmaker in Delft is tegen scherpe tarieven. De slotenmaker kan een advies geven over de kosten, maar hieronder lees je alvast wat de gemiddelde kosten zijn:

Het openbreken van sloten: €60 – €100

Het repareren van sloten: €40 – €80

Het installeren van sloten : €200 – €400 (exclusief BTW)

Als je vragen hebt over de prijzen of wilt weten wat de exacte kostprijs is, neem dan contact op met Exacto slotemaker. Prijzen worden altijd van te voren afgesproken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je precies wat je betaald.

Exacto slotenmaker is de slotenmaker voor Delft en omstreken. Heb je problemen met sloten of deuren? Neem dan direct contact op! Exacto slotemaker helpt je graag verder tegen scherpe tarieven. Wacht niet langer en neem contact op!