Samen in Zaken
Auto

Eenvoudig en voordelig VW onderdelen vinden bij Paruzzi

Het vinden van oude Volkswagen onderdelen was nog nooit zo eenvoudig met de hulp van Paruzzi Classic VW Supplies, hét online webadres voor meer dan 60.000 onderdelen van klassieke Volkswagen Kevers en andere luchtgekoelde VW’s. De onderdelen worden vanuit het centrale magazijn in het Zeeuwse Yerseke door heel Europa geleverd. Alle producten zijn op voorraad. Als je vandaag vóór 15:00 uur bestelt, worden de gewenste VW onderdelen nog dezelfde dag verstuurd.

Onderdelen zoeken op origineel VW nummer, omschrijving of per subgroep

Je kunt zowel onderdelen bestellen uit de uitgebreide Paruzzi-lijn als VW onderdelen uit de magazijnen van Volkswagen Classic Parts in Duitsland. Paruzzi is officieel partner van deze automaterialenwinkel in Wolfsburg. Het zoeken en bestellen van het juiste Volkswagen onderdeel is gemakkelijk. Je vindt de producten op origineel VW nummer, op Engelse of Duitse omschrijving of per subgroep.

Bijzondere VW onderdelen die je anders niet snel tegenkomt

Paruzzi heeft onderdelen van alle modellen klassieke Volkswagens. Van VW t2 onderdelen tot producten voor type 1, 3 en 4. In de brede en veelzijdige collectie ontdek je vele bijzondere onderdelen die je normaliter niet snel vindt. Wat te denken van een Kever 1300 bodemplaat, VW Karmann Ghia vlotternaald of een schuifdakzwengel voor je VW Kever? Paruzzi heeft het allemaal.

Paruzzi levert onderdelen voor alle Volkswagen modellen, ook die ouder dan 15 jaar zijn. Bestel eenvoudig via de website Paruzzi.com of neem contact met ons op als je vragen hebt over je bestelling of meer wilt weten over ons uitgebreide assortiment. Je kunt bellen (+31(0)113 – 503 555), e-mailen  of het online contactformulier invullen. Wij helpen je ook graag in onze onderdelenshop in Yerseke.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.paruzzi.com/