Samen in Zaken
Auto

Eendaagse theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Als je je rijbewijs wilt halen moet je twee examens afleggen, het rijexamen en het theorie examen. Voor het rijexamen oefen je met je rij instructeur. Voor het theorie examen moet je zelf leren, meestal uit boeken en van cd-roms. Veel mensen vinden het lastig om de theorie uit hun hoofd te leren. Wij van Gelijk Geslaagd bieden een unieke eendaagse theorie cursus aan. In verschillende steden door het land wordt deze cursus door ons gegeven. Een daarvan is de theoriecursus Rotterdam. In deze mooie havenstad kan je onze cursus volgen en binnen 1 dag geslaagd zijn! Je hoeft je van te voren niet voor te bereiden op de cursus. Ook hoef je niet meer dagenlang of misschien wel wekenlang uit dikke boeken te leren. Onze cursus is zonder boeken. Bij onze theoriecursus krijg je les van een ervaren docent. Hij zal je alles leren wat je moet weten om te kunnen slagen. Iedereen heeft na het volgen van onze cursus 100 % kans om te slagen! Wil jij ook je CBR certificaat binnen 1 dag halen? Schrijf je dan nu in voor onze eendaagse theoriecursus!

Hoe verloopt de dag

S ’ochtends vroeg om 07.00 meld je je bij de locatie in de stad waar je je hebt ingeschreven voor de cursus. Voor de koffie en thee zorgen wij. Samen met de docent en de andere leerlingen gaan jullie de hele ochtend precies datgene leren dat je moet weten voor het theorie examen. De docent leert je handige trucs en tips om de lastige dingen makkelijker te kunnen onthouden. Ook oefenen we met oude, officiële examens van het CBR. Nadat jullie de hele ochtend alles voor het examen geleerd hebben krijgen jullie van ons een heerlijke verzorgde lunch. Even ontspannen en gezellig met elkaar een broodje eten. Na de lunch gaan we met elkaar naar het CBR, het vervoer daarheen wordt ook door ons geregeld. En dan kan je, super goed voorbereid, op naar het examen.

Binnen 1 dag geslaagd in Leiden

Woon je in Leiden of omgeving en wil je graag snel je theorie examen halen? Schrijf je dan in voor de theoriecursus Leiden. Iedereen wil toch binnen 1 dag geslaagd zijn? Er zijn al ontzettend veel leerlingen via ons geslaagd, de cursus werkt dus erg goed. Kijk op de website van Gelijk Geslaagd, op Facebook of bel ons op en schrijf je in!  

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.gelijkgeslaagd.com/