DeBusSpecialist als je veilig en met plezier op weg wilt

Met DeBusSpecialist heb je een fantastisch bedrijf gevonden dat ervoor zorgt dat je gasten voor de excursie, bedrijfs- of schooluitje of feestje veilig uit en thuis zullen komen. Soms is het plezier in de bus wat ver te zoeken. Mensen zijn moe van het vroege opstaan, druk of uitgelaten omdat het eindelijk zo ver is. Er is ook niet veel plezier te beleven als iedereen de tijd tussen de bestemmingen doorbrengt door een koptelefoon op te zetten of oortjes in te doen of wanneer er alleen maar met de directe buren wordt gepraat. Niet alleen de bestemming is belangrijk voor een fijne dagbeleving, ook de reis er naartoe. Letterlijk!

DeBusSpecialist geeft spelletjes tips

DeBusSpecialist is van alle markten thuis. Spelletjes? In de bus? Ja, waarom niet? Een beetje competitie, het verdelen van passagiers in teams en het bijhouden van de punten, kan de uitstapjes levendig maken en anderen helpen met teambuilding of gewoon met het leren kennen van elkaar. 

Basisprincipes van plezier tijdens een (lange) busreis

Voorop staat dat de bussen van DeBusSpecialist variëren van functioneel tot uitermate luxe. Maar altijd comfortabel, representatief en veilig. Oké, je hebt een lange busrit voor de boeg? Versla je verveling door wat leuke en makkelijke spelletjes mee te nemen! Hou daarbij rekening met de grootte van de groep en de tijd die je hebt om te spelen. Als de tijd het toelaat, kunnen meerdere spellen worden gespeeld en kan de reis worden omgezet in een toernooi. Vergeet niet: het is beter om een kort spel te kiezen dat kan worden voltooid voordat je aankomt, dan een spel onafgemaakt te laten!

Enkele spelideeën

  • Kentekenplaat spel, wie kan de meeste kentekenplaten uit verschillende landen spotten?

  • Zoek en vind spel, speurtocht naar een vooropgestelde lijst van items die je buiten de bus kan vinden.

  • Triviant spel, print een lange lijst met triviantvragen uit (zorg ervoor dat je vragen met meerdere antwoorden krijgt) en kijk wie er als eerste goed kan antwoorden. Houd de punten bij. 

  • Wie ben ik spel, laat tegengestelde teams één vertegenwoordiger kiezen om voorin de bus te staan. Die persoon beslist of ze een persoon, plaats of ding zijn. De tegenpartij kan de persoon 20 verschillende vragen stellen, maar de persoon kan alleen antwoorden door ja of nee te zeggen. Wie goed raadt, krijgt een punt.

Dát maakt een busreis met DeBusSpecialist nóg leuker.