Samen in Zaken
Groothandel

De meerwaarde van een geschenkdoos

Een cadeau zonder mooie geschenkdoos: kan dat eigenlijk wel? Natuurlijk is iedereen sowieso blij met een gift. Van een leuke verrassing wordt iedereen vrolijk. Maar de verpakking van een cadeau zegt natuurlijk ook iets. Als deze niet aanwezig is, blijft het cadeau leuk maar tegelijkertijd knaagt er toch iets. Het voelt rommelig, alsof de afwerking ontbreekt. Als ondernemer wilt u deze indruk natuurlijk nooit maken op klanten of partners.

Een geschenkdoos geeft een cadeau van zichzelf al net dat beetje extra klasse. Maar een geschenkdoos op maat gemaakt voor uw onderneming, bijvoorbeeld door deze te voorzien van uw logo of slogan, is helemaal de afwerking die u nodig heeft. Deze afwerking illustreert uw professionaliteit, uw oog voor detail en toont tevens dat u op alle fronten zich voor de volle 100% inzet. En dat zullen uw klanten waarderen.

 

Geschenkdoos op maat bij VerpakkingShop

Gelet op online recensies en mond tot mond reclame onder andere ondernemers, is er één webshop die als beste uit de bus komt: VerpakkingShop. Hier treft u geschenkdozen in allerlei soorten en maten aan, die u in grote getalen tegelijk kunt bestellen. Zij trachten elke bestelling binnen 3 dagen te leveren. Daarnaast is het mogelijk om een geschenkdoos op maat te laten maken, voorzien van uw eigen design.

 

VerpakkingShop: ook voor verpakkingsmateriaal op maat

Naast geschenkdozen kan het zijn dat u behoefte heeft aan goed verpakkingsmateriaal. Dit kan ook voor giften gebruikt worden, maar ook diverse producten kunnen ingepakt worden met dit materiaal. Daarom is verpakkingsmateriaal ook essentieel voor vele soorten bedrijven. U kunt kiezen voor de standaard soorten uit het assortiment van VerpakkingShop, maar het is tevens mogelijk om verpakkingsmateriaal op maat te laten maken, voorzien van logo of een ander eigen design. Zo personaliseert u het materiaal en laat u zien dat u in alle facetten nadenkt over de afwerking.